Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото)


    26 марта 2012 | Музыка и шоу-бизнес / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    Вчора, 25 березня, відбувся другий прямий ефір грандіозного вокального шоу «Голос країни. Нова історія». Частка ефіру епізоду за цільовою аудиторією каналу склала 15.3% (18-54, вся Україна).

    За прихильність своїх зіркових тренерів та телеглядачів змагалися учасники команд Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова. Глядачі своїм голосуванням надавали імунітет двом учасникам кожної команди, а тренер залишав у шоу ще двох. По четверо вокалістів пройшли у наступний ефір, а двоє – залишили «Голос країни». Вперше за всю історію кращого пісенного проекту одне з крісел коучів було порожнє - Валерія не змогла бути присутньою на ефірі через те, що один з її концертів був запланований на цей вечір задовго до того, як вона прийняла запрошення брати участь у вокальному шоу.

    Ефір відкрила команда вокалістів Діани Арбєніної на чолі зі своїм тренером. Вони виконали легендарну пісню гурту Кіно «Группа крови».

    Надалі у ефірі звучали пісні Стінга, Дженіфер Лопес, Скорпіонс, та багато інших. Одним з найяскравіших виступів, на думку зіркових тренерів, був виступ Галини Безрук з команди Олександра Пономарьова, якій під час виступу акомпанував на роялі сам зірковий тренер.

    Також всіх коучів вразило чуттєве виконання романсу «Ищу ненужные слова» Кирилом Туриченком. Слова про справжнє кохання викликали у нього сльози. А найепатажнішим номером шоу був виступ Оксани Комар – на сцені палав справжній вогонь, а сама вокалістка співала рок-хіт гурту Аєросміт «Сrying» на даху машини.

    Фіналіст першого сезону «Голосу країни» Владислав Ситник у другому ефірі підтримав вокалістів. Він виступив разом з Павлом Смірновим та Кирилом Туриченком. Для оголошення результатів першими на сцену піднялись учасники команди Олександра Пономарьова. Лідерами за кількістю глядацьких голосів стали Роман Болдузєв та Марія Яремчук. Олександр надав можливість продовжувати участь у шоу Галині Бузрук та Кирилу Туриченко. Яна Юдіна та Оксана Комар залишили проект.

    У команді Діани Арбєніної глядачі подарували імунітет Олександру Онофрійчуку та Павлу Табакову. Зірковий тренер, не стримуючи сліз, прийняла рішення залишити у шоу Павла Смірнова та Рождєна Анусі. Денис Жупник та Дмитро Селянський зійшли з дистанції.

    Наступного тижня в прямому ефірі грандіозного вокального шоу «Голос країни. Нова історія» змагатимуться команди Олександра Пономарьова та Олега Скрипки.

    На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото) На сцені шоу «Голос країни. Нова історія» зустрілися команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова (14 фото)


    Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:15!

    Більше про «Голос країни. Нова історія» дізнавайтесь на сайті проекту - www.goloskrainy.tv, та в усіх соціальних мережах:
    VKontakte — http://vkontakte.ru/goloskrainy
    Facebook — http://facebook.com/goloskrainy
    Twitter — http://twitter.com/goloskrainy
    YouTube — http://youtube.com/goloskrainy
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.