Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Голос країни» змінив правила


    19 марта 2012 | Новости / Музыка и шоу-бизнес | Добавил: Елена Ленова
    Вокальне шоу «Голос країни. Нова історія» на «1+1» змінило правило. Про це стало відомо 18 березня під час першого прямого ефіру шоу.Якщо в першому сезоні шоу під час прямих ефірів зі змагання вибувало по одному учаснику з команди, то в другому сезоні вибувати стали по двоє.

    Креативний продюсер «Голосу країни» Ірина Іонова в коментарі «Телекритиці» пояснила зміни в правилах необхідністю зменшити кількість «живих ефірів».

    «Зміни в правилах третього етапу другого сезону "Голос країни. Нова історія" пов'язані з тим, що, враховуючи досвід першого сезону і знаючи динаміку глядацького перегляду, кожна країна має право корегувати кількість "сліпих прослуховувань", "боїв" і "живих ефірів". Звичайно, з дозволу творців формату. Майже всі країни, які адаптували голландський формат "Голосу", внесли свої зміни», - сказала вона.

    За словами пані Іонової, в оригінальному голландському шоу також цього року змінилася кількість ефірів і система голосування: «Ми відправляли голландцям свою версію, вони цього року також змінили кількість ефірів і систему голосування, і ми пішли їхнім шляхом - теж у першому прямому ефірі у нас пішли одразу по двоє людей з кожної команди. На тому етапі, коли глядач іще не дуже добре вивчив численних учасників команд, випадає одразу по двоє учасників, і залишаються тільки ті, хто дійсно вже запам'ятався глядачеві. Далі починають працювати найяскравіші виконавці. У цьому, на думку власників ліцензії, перевага такого ходу на початку прямих ефірів».

    Після перших прямих ефірів шоу залишатимуть знову тільки по одному учаснику. «Далі система виходу учасників не зміниться, все буде, як у минулому сезоні», - запевнила креативний продюсер «Голосу країни».

    18 березня відбулися живі виступи команд Валерії та Олега Скрипки. Команду Валерії залишили Володимир Бандерас і Ольга Панкратова, з команди Олега Скрипки вибули Христина Ковальова й Олеся Киричук. Змагатися за головний приз «Голосу країни» продовжать Ангеліна Моняк, Наталія Пічкур, Денис Федоренко, Niloo (команда Валерії), Ілларія, Назар Савко, Ігор Петров і Василь Жадан (команда Олега Скрипки). У наступному випуску шоу змагатимуться команди Діани Арбеніної та Олександра Пономарьова.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.