Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Переможницею Національного відбору "Євробачення-2011" стала Міка Ньютон


    27 февраля 2011 | Музыка и шоу-бизнес / На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Переможницею Національного відбору "Євробачення-2011" стала Міка Ньютон27 февраля 2011 В суботу 26 лютого в прямому ефірі Першого Національного було обрано виконавця, який представлятиме Україну на "Євробаченні-2011" в Дюссельдорфі. Переможницею стала Міка Ньютон.

    Саме цій виконавиці вдалося завоювати симпатії, як глядачів Першого Національного, так і професійного журі.

    Одразу після фінального гала-концерту відбувся брифінг, за участі генерального директора Першого Національного Єгора Бенкендорфа та переможниці Національного відбору Міки Ньютон.

    Як розповів генеральний директор Першого Національного Єгор Бенкендорф, цьогорічний Національний відбір дав можливість кожному бажаючому українцю долучитися до вибору, адже голосування на Інтернет сайті почалося вже з осені. "Ми вдячні всім глядачам за те, що вони не залишились осторонь і голосували, виявляли свою активність протягом усього періоду, доки тривав Національний відбір "Євробачення-2011". Як ви самі могли побачити, вибір переможця був справжньою інтригою до останньої секунди голосування і ніхто не міг передбачити його фінал. Я вітаю переможницю і бажаю їй нових звершень в Дюссельдорфі".

    "Я дуже вдячна всім тим, хто голосував за мене і за всіх учасників Національного відбору. Я вдячна всім організаторам Національного відбору, які зробили голосування настільки прозорим, що, навіть, самі учасники могли спостерігати і бачити всю його відкритість", - сказала Міка Ньютон в ефірі Першого Національного.

    На брифінгу Міка розповіла, що вона не очікувала на перемогу і це стало для неї справжнім сюрпризом. Співачка настільки розчулилась від своєї несподіваної перемоги, що не змогла стримати сліз під час прямого ефіру. Після завершення ефіру співачка зізналася, що вона не може заспокоїтися і розслабитись від емоцій. В режимі такої надзвичайної конкуренції, Міка не могла до кінця повірити в свою перемогу. Говорячи про майбутнє, Міка пообіцяла докласти максимум зусиль, щоб покращити якість пісні до європейського рівня.

    Переможницею Національного відбору "Євробачення-2011" стала Міка Ньютон



    Пісенний конкурс Євробачення є міжнародним спільним виробництвом телекомпаній-членів Європейської мовної спілки (ЄМС), яка є ексклюзивним власником прав на Пісенний конкурс Євробачення.

    Пісенний конкурс Євробачення виробляється кожного року у травні як частина обміну телевізійними програмами, відомого як Євробачення, і є сучасним телевізійним продуктом світового рівня, що являє собою телевізійне змагання виконання пісень артистами, представленими Членами ЄМС, які представляють їх країни.

    Кожна пісня, що приймає участь у конкурсі повинна бути відібрана шляхом проведення Національного відбору, який повинен бути організований кожним Мовником-учасником. Національний відбір організовується під виключну відповідальність Мовника-учасника.

    Пісенний конкурс «Євробачення – 2011» відбудеться у травні 2011 року у м. Дюссельдорф, Німеччина: перший півфінал – 10 травня, другий півфінал – 12 травня та фінал – 14 травня. До участі в пісенному конкурсі можуть бути допущені максимум 45 Дійсних Членів ЄМС.

    Переможець конкурсу визначається за результатами голосування телеглядачів та Національних Журі на основі 50 – 50% (50% – телеголосування, 50% – голоси Національного Журі).

    Країна-член Європейської мовної спілки, виступ якої здобув перемогу на Євробаченні, отримує право організувати конкурс у наступному році за умови дотримання усіх вимог.

    Пісенний конкурс «Євробачення – 2011».

    Перший Півфінал – 10 травня 2011 року, 21.00 – 23.00

    Другий Півфінал – 12 травня 2011 року, 21.00 – 23.00

    Фінал – 14 травня 2011 року, 21.00 – 00.15

    Місце проведення: Dusseldorf Football Stadium

    Німеччина, м. Дюссельдорф.


    Источник: Національний відбір на конкурс «Євробачення». Прес-служба канала «Перший Національний»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.