Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!


    7 февраля 2011 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!Нещодавно біля центрального входу на кіностудію О.Довженка зібралось чимало молоді. Близько 300 молодих людей чекали на Олега Собчука. Ні, вони не хотіли отримати автограф від зірки, вони прийшли на зйомки нового відео гурту «С.К.А.Й.»!

    Зйомки проходили на нову пісню С.К.А.Й. «!» (Знак оклику) - першу композицію з нового альбому колективу під однойменною назвою «!».

    Андрій Рожен, режисер: «За тиждень до зйомок ми оголосили кастинг на участь у новому кліпі від С.К.А.Й. і були вражені кількістю заявок. За кілька днів – 500 заявок – це, повірте, вражає! Мабуть прихильники вже дуже скучили на новим відео від улюбленого рок-колективу, тому і проявили таку активність».

    Брати Андрій та Філіп Рожени вже не вперше працюють з музикантами. Це вже їх третя спільна робота. Раніше результатом співпраці стали відеокліпи на пісні «Best Друг» та «Подаруй світло». Цього разу вони працюють з новою піснею під неоднозначною назвою «!».

    Як обіцяють режисери, кліп буде насичений різними образами, трактувати які кожен зможе по-своєму. На екрані з’являтимуться символи, що відображатимуть зміну покoлінь, людей та думок. І ще – у кліпі глядач жодного разу не побачить С.К.А.Й. у повному складі. Кожен музикант з’являтиметься у кадрі окремо – і це теж символічно!

    Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й.: «Я досі до кінця не знаю, що задумали режисери. Але думаю, все буде цікаво і змістовно. Після гранітного кар’єру, у який привезли нас Рожени для зйомок кліпу «Подаруй світло», я вже не здивуюся нічому. Цього разу на майданчику нас так багато – і це вже щось нове для мене. Я знаю, що те, що вийде по фіналу – буде вартим Вашої уваги!».

    Нова пісня «!», яка з’явилася в ефірі наприкінці 2010 – це якісно новий щабель в творчості С.К.А.Й. Музиканти передивилися погляди на життя, подорослішали, і змінилися. Відеокліп на цю композицію відкриє новий цикл музичних робіт у виконанні С.К.А.Й.

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!

    С.К.А.Й. зняли окликовий кліп!



    Гурт С.К.А.Й. можна справедливо назвати одним з найпопулярніших рокових гуртів в українському шоу-бізнесі.

    Гурт був заснований у 2001 році. З того часу хлопці встигли написати багато пісень, активно погастролювати Україною, взяти участь у таких фестивалях як „Червона Рута”, "Перлини сезону", "Таврійські ігри"… В цілому музиканти визначають свій стиль як поп-рок. Пісні С.К.А.Й. – це окремі оповідання про стосунки людей, про почуття та про все те, що оточує хлопців у житті.


    Источник: Прес-служба гурту «С.К.А.Й»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.