Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    С.К.А.Й розпочинає зйомки нового кліпу!


    23 января 2011 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    С.К.А.Й  розпочинає зйомки нового кліпу!Гурт С.К.А.Й, що нещодавно випустив свою третю платівку "!" (Знак оклику), розпочинає зйомки і нового кліпу на однойменну пісню "Знак оклику". Режисерами та постановниками кліпу стануть брати Рожен, що вже відомі своєю співпрацею з гуртом відеороботами "Подаруй світло" та "Best друг".

    Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й: "Це вже не перший кліп, котрий ми зніматимемо разом з Філіпом та Андрієм. Нам подобається їхнє бачення наших пісень, тому коли вирішили знімати кліп на "Знак оклику", питання про те хто саме зніматиме відеороботу вирішалося досить швидко."

    "Цей кліп не міститиме як таких закликів, чи поглядів. Радше, ця робота виступить як гімн молодого покоління: самого активного, що будує країну і світ в цілому. Ми спробуємо показати те, що накопичилося в цих людях, їхні бажання змінити світ. Тому напевне кожен сприйме цю роботу по-своєму, виходячи з свого досвіду та бажань" – розповідає режисер Андрій Рожен.

    В цей же час розпочинається і кастинг для бажаючих знятися в масовці. На зйомки, що відбудуться 1-го лютого в Києві, запрошуються всі бажаючі, хто віком досяг 20-30 років. Свої фото (обов'язково, щоб було видно який вигляд ви маєте на сьогоднішній день), дані про зріст, дату народження, контактний телефон - відсилати на Rojen@mail.ru

    Режисери кліпу запевняють, що кожен, хто прийме участь в зйомках, побачить своє обличчя в відеокліпі.

    С.К.А.Й  розпочинає зйомки нового кліпу!



    Гурт С.К.А.Й. можна справедливо назвати одним з найпопулярніших рокових гуртів в українському шоу-бізнесі.

    Гурт був заснований у 2001 році. З того часу хлопці встигли написати багато пісень, активно погастролювати Україною, взяти участь у таких фестивалях як „Червона Рута”, "Перлини сезону", "Таврійські ігри"… В цілому музиканти визначають свій стиль як поп-рок. Пісні С.К.А.Й. – це окремі оповідання про стосунки людей, про почуття та про все те, що оточує хлопців у житті.


    Источник: Прес-служба гурту «С.К.А.Й»
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.