Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ВВ рішуче вдарили по бездоріжжю та нехлюйству, взявши участь у міжнародному автопробігу «Санкт-Петербург – Київ»


    21 сентября 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    ВВ рішуче вдарили по бездоріжжю та нехлюйству, взявши участь у міжнародному автопробігу «Санкт-Петербург – Київ»21 вересня 2010 Минулої суботи в центрі Києва завершився міжнародний автопробіг «Санкт-Петербург – Київ», присвячений 100-річчю першого автораллі на приз імператора Миколи ІІ. За кермом двадцяти автомашин-учасниць розташувались відомі люди – музиканти, актори та журналісти. Аби підняти бойовий дух української команди, разом із учасниками в подорож вирушили й наші друзі, адже не секрет, що всі «вевешники» є завзятими автомобілістами.

    Всім відомо, що у зйомках багатьох кліпів гурту були задіяні численні шедеври світового автопрому – тут можна побачити і чудернацьку «Волгу» з правим кермом, і помаранчевий ретро-«Мерседес», і найменший у світі позашляховик-амфібію «ЛУАЗ», а також сімейство «Запорожців»-кабріолетів у повному складі, танк «Т-80», мотоцикл «Дніпро» з коляскою, дерев’яний трамвай 33-го року і навіть педальний катамаран «Сонечко».

    Стартував україно-російський автомарафон 13 вересня у Царському Селі під Санкт-Петербургом. Далі колона рушила через Великий Новгород, Твер, Калугу, Брянськ на Чернігів та Київ. В кожному місті оголошувались переможці чергового етапу, і Олег Скрипка особисто вручав переможцям золоті та срібні кубки. Після того починався концерт. Усі присутні гаряче зустрічали українських рокерів – незмінних хедлайнерів музичних вечірок, – танцюючи та співаючи разом із музикантами. Не самі лише глядачі були у захваті від виступів ВВ – так, у Твері учасники перегонів та Олег Скрипка спільно танцювали канкан просто на сцені, а у Калузі, коли співак затягнув «Країну мрій», всі екіпажі піднялись на сцену і дружно підхопили пісню.

    ВВ рішуче вдарили по бездоріжжю та нехлюйству, взявши участь у міжнародному автопробігу «Санкт-Петербург – Київ»


    «Як людина авантюрна, я дуже полюбляю дорогу та дорожні пригоди. Був безмежно радий від того, що нас запросили до участі в раллі, – ділиться враженнями Олег Скрипка. – Нажаль, не у всіх містах довелось побувати, адже невеличкі повітові містечки мені до вподоби набагато більше, ніж великі урбаністичні центри. Я вважаю, коли люди ходять по центральній вулиці повільно – то значить, вони живуть. У великих містах люди пересуваються швидко, у них обмаль часу і на життя, і на творчість».

    Фінал дійства відбувся в Українському домі, де учасникам пробігу були урочисто вручені іменні жетони, аналогічні тим, які давали на автомарафоні 1910 року. Затим команди рушили до Майдану Незалежності, де на їх честь був влаштований великий святковий концерт.


    КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво.

    Источник: Новинарня Країни Мрій
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.