Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







В Ізраїлі басисту ВВ був присуджений науковий ступінь або Пригоди «Воплів» на Мертвому морі


15 июня 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
В Ізраїлі басисту ВВ був присуджений науковий ступінь або Пригоди «Воплів» на Мертвому морі15 червня 2010 13:45 Наприкінці минулого тижня «Воплі Відоплясова» повернулись із подорожі до Ізраїлю, де мали два аншлагові концерти – у Тель-Авіві виступ відбувся у клубі «Театрон», а в Хайфі – вже у справжньому «театроні» (тобто, театрі) під назвою «Раппопорт». До речі, квитки до столичного «Театрону» були розпродані за тиждень, і в той час, коли законослухняні аборигени питали «зайвого квиточка», збентежено тупцюючи біля головного входу, з протилежного боку щосили працювала альтернативна каса – за кілька шекелів компанія заповзятливих вихідців з Одеси проводила усіх бажаючих через кухню. В результаті зала забилась під самісіньку стелю, а глядачі з жовто-блакитними прапорами сиділи мало не на люстрах, голосно вимагаючи «танців». Концерт у Хайфі запам’ятався імпровізованим хором з кількох сотень людей у кіпах та вишиванках, які самозабутньо співали разом з музикантами «Горіла сосна».

Наступного дня на мандрівників чекала експедиція до славнозвісного Мертвого моря, яка відзначилась трагікомічною пригодою. Давно кортіло «вевешникам» провести науковий експеримент – дізнатись, чи насправді у Ям Хa-Меласі неможливо втопитися. На ранок після виступу в театрі «Раппопорт» наші науковці-аматори висадились на Мертвому березі.

http://www.krainamriy.com/images/uploadpic/1276598704_israil_vv.jpg
Море виявилось звичайнісіньким – прозорим, солоним та мокрим. Хлопці дісталися пляжу та стрімголов кинулись у воду. Далі почалось несподіване. За пустощами та розвагами ніхто відразу й не помітив, що бас-гітарист Льоша Мельченко, який необачно заплив за буйки, вже не кричить, не сміється, а часто-густо пірнає, вимахує руками, і взагалі, поводиться підозріло. Спочатку це виглядало, як невдалий жарт, і друзі щиро порадили Льоші не клеїти дурня, мовляв, найближча рятувальна станція знаходиться аж у Палестині. Між тим Олексій вже добряче наковтався «мертвої» води і зовсім зник із горизонту. Тільки тут хлопці зрозуміли, що це вже не сміх. Спільними зусиллями недолугий Архімед був піднятий на поверхню та відбуксований на берег, де ще довго сидів на піску, відсапуючись та витрушуючи з вух морських коників.

По дорозі в аеропорт вчена рада гурту «ВВ» підвела підсумки експерименту та дійшла наступних висновків: 1) головним результатом досліду стало відкриття безпрецедентного наукового феномену, а саме: завдяки впливу наднизьких частот на щільність матерії на бас-гітаристів гравітація діє із подвійною силою; 2) за особистий героїзм та беззаперечну відданість науці присудити Мельченку Олексію Григоровичу почесне звання молодшого наукового співробітника з правом позачергового захисту профільної дисертації.


КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво.

Источник: Новинарня Країни Мрій
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.