Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Бенкендорф: Альоші можуть запропонувати змінити пісню


    21 марта 2010 | Музыка и шоу-бизнес / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Організатори українського відбору на «Євробачення - 2010» зараз вивчають пісню Альоші на предмет дотримання правил Європейської мовної спілки. Якщо вона не відповідає вимогам, Альоші запропонують змінити пісню. Про це заявив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, слова якого цитує прес-служба НТКУ.

    «Наразі триває обговорення пісні щодо її відповідності до правил EBU та конкурсу "Євробачення". Якщо з`ясується, що пісня не відповідає вимогам EBU, виконавцю, що виграв національний відбір, буде запропоновано в короткий термін змінити пісню», - заявив він.

    Як повідомляє прес-служба, юридична та міжнародна дирекції НТКУ, а також журі у повному складі зараз вивчають це питання. Причиною експертизи стали звинувачення Альоші в плагіаті: її пісня To Be Free надто подібна до пісні Knock Me Out американських співачок Лінди Перрі та Ґрейс Слік. Результати експертизи НТКУ повідомить у понеділок, 22 березня.

    Раніше заступник гендиректора НТКУ, член журі національного відбору Валід Арфуш заявив «Телекритиці», що журі не приймало й не планує приймати рішення щодо дискваліфікації Альоші. «У нас поки немає підстав. Нам сказали, що пісня Альоші може бути схожа на іншу пісню, ми перевірили: якийсь збіг є, але це не копія. Як і багато пісень у чомусь подібні. Тому юристи дали висновок, що в цьому проблеми немає», - зазначив він, додавши, що оргкомітет готовий переглянути рішення, якщо така вимога надійде від EBU.

    Як писала ТК, 20 березня переможцем українського відбору на міжнародний музичний конкурс «Євробачення - 2010» була визнана співачка Alyosha. Набравши найбільшу кількість голосів від глядачів і журі, вона представлятиме Україну на конкурсі, що проходитиме в Осло (Норвегія) у травні, з піснею To Be Free.

    Раніше, як повідомляла ТК, 29 грудня 2009 року художня рада Національної телекомпанії України прийняла рішення, що на «Євробаченні - 2010» Україну представлятиме Василь Лазарович. Проти цього одразу виступив Новий канал, який наполягав на тому, що потрібно провести відбірковий тур і шляхом конкурсної боротьби визначити кращого претендента.

    Після президентських виборів представники українського шоу-бізнесу та кількох телеканалів звернулися з листом до президента України Віктора Януковича з проханням розібратися в ситуації з відбором учасника «Євробачення - 2010».

    17 березня новий керівник НТКУ Єгор Бенкендорф та організаційний комітет «Євробачення - 2010», головою якого є Ганна Герман, прийняли рішення про проведення нового національного відбору учасників для міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення - 2010» на майданчику «Савік Шустер студії» спільними зусиллями НТКУ, Нового каналу, ТРК «Україна» та «Савік Шустер студії».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.