Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Компанія "Рууккі" уклала кілька договорів на комерційне та промислове виробництво в Центрально-Східній Європі


13 июля 2010 | Наука и технологии / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
Компанія "Рууккі" уклала кілька договорів на комерційне та промислове виробництво в Центрально-Східній Європі12 июля 2010 г. Нещодавно компанією "Рууккі" було досягнуто кілька домовленостей щодо комплексних рішень з металевих конструкцій у Центральній та Східній Європі. Загальна вартість договорів становить понад 3 млн. євро.

В Польщі компанією "Рууккі" укладено договір на повне забезпечення металевими конструкціями проекту будівництва заводу з виробництва екранів телевізорів та рідкокристалічних моніторів. Забезпечення включає проектування, виробництво і монтаж металевого каркасу, фасаду та покрівельного покриття для заводу "TVP Displays Polska". У випадку, коли досвід проектування "Рууккі" задіяний у проекті будівництва з самого його початку, для замовника це означає максимальну ефективність і найкращі конструкційні характеристики.

“Нещодавно укладені договори сприяють подальшому зміцненню наших позицій у комерційному і промисловому будівництві в Центральній та Східній Європі. В будівництві ми зосереджуємося, зокрема, на подальшому розвитку нашого досвіду проектування. Ті проекти, що вже узгоджені, вказують на високу оцінку досвіду компанії "Рууккі" в цьому важливому секторі ринку,” – говорить Йоуні Метсамакі (Jouni Metsämäki), Старший віце-президент, відповідальний за діяльність у Центральній та Східній Європі, "Рууккі Констракшн".

Металеві конструкції, головним чином, виготовлені на місцях, а саме неподалік від замовника на заводах компанії "Рууккі", що знаходяться в містах Оборники та Жирардов у Польщі. За останні роки було удосконалено ефективність роботи виробничо-будівельної мережі компанії "Рууккі" з метою підвищення рівня обслуговування клієнтів. Регіональне керівництво з питань збуту та проектування надає компанії "Рууккі" можливість працювати з проектами будівництва в усіх країнах Центральної та Східної Європи.

У Польщі компанією "Рууккі" також виконано постачання та монтаж металевої конструкції виставкового залу для Міжнародного ярмарку в Познані. В Україні досвід проектування компанії "Рууккі" використовується в будівництві офісу та складу для компанії "Ерідон", що виробляє товари для сільського господарства. Клієнту було поставлено металевий каркас та огороджуючи конструкції, фахівці Рууккі виконували також проектування та контроль монтажу. Для клієнта особливо важливою перевагою було отримання грамотного менеджменту проекту та поставки продукції з одних рук, від одного постачальника.

Крім того, "Рууккі" укладено договір на забезпечення будівництва складу та адміністративної будівлі для фінансової компанії "Fortis BD" в Чеській Республіці.


"Rautaruukki" є постачальником металевих компонентів, систем і комплексних рішень для будівельної промисловості та машинобудування. Компанія пропонує широкий вибір металевих виробів і послуг. Корпорація "Rautaruukki" здійснює свою діяльність у 27 країнах, а її персонал нараховує 11 500 осіб. Чиста виручка від продажів у 2009 році склала 2,0 млрд. євро. Акції компанії котируються на фондовій біржі Гельсінкі (Rautaruukki Oyj: RTRKS). Корпорація використовує торгове найменування "Рууккі".

Источник: Прес-служба компанії «Рууккі»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.