Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На Харківському обласному радіо заплановано реструктуризацію


    21 февраля 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Генеральний директор Харківської ОДТРК Сергій Гулевський ініціює реструктуризацію Харківського обласного радіо. Про це повідомляє прес-служба ХОДТРК.



    Серед пріоритетних задач реструктуризації - припинення мовлення на частоті 69,2 МГц. Ідея скасування «мертвої хвилі», зазначається у повідомленні, існувала давно, але із скороченням фінансування на початку року утримання радіо «Харків-2» стало абсолютно недоцільним.



    Крім закриття неприбуткової частоти радіо, розрахованої на надто вузьку аудиторію, Сергій Гулевський планує перегляд програмної політики і всього виробництва радіопрограм.



    «Ця реструктуризація буде наймасштабнішою за всю 90-річну історію існування обласного радіо. Проте, щоб рухатися далі ми повинні спокійно залишити безперспективну на сьогоднішній день систему. Останні кілька років процвітала тенденція нескінченного зростання числа радіо проектів, замість того, щоб займатися покрашенням якості існуючих», - впевнений генеральний директор Харківської ОДТРК.



    Сергій Гулевський переконаний, що успіх реструктуризації великою мірою залежить від колективу Харківського обласного радіо і не виключає можливість скорочень.



    «Заскорузлість побудованої ще за радянські часи системи придушила у людей бажання щось змінювати, створювати, будувати нове. Необхідний струс, свіжий погляд і, можливо вливання нових сил.На жаль, колектив радіо в багнети сприйняв новину про необхідність реструктуризації. Виробничі зміни, звичайно, спричинять і скорочення посад, які просто не потрібні сучасній радіостанції. Однак, слід розрізняти штатні одиниці і професіоналів, яких радіо готувало роками. Ми не збираємося розлучатися з тими, хто хоче і може працювати в нових умовах. Навпаки, ми прагнемо покращити умови праці співробітників. Готові вислухати і обговорити всі ідеї колективу про те, як підвищити якість радіо контенту», - заявив гендиректор.



    Сьогодні ефір на УКХ скорочений з 9 до 2-х годин мовлення на добу. Повний обсяг Харківського обласного радіо зберігся в ефірі УР-1.



    «Вже сьогодні ми почали форсувати питання про виділення Харьківській ОДТРК FM-частоти. Харківське обласне радіо у 2014 році відзначить своє 90-річчя. Ми хочемо зустріти його гідним рівнем роботи, творчою конкурентноспроможністю і завидною аудиторією слухачів», - сказав пан Гулевський.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.