Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Компанії Порошенка вийшли зі складу власників «Ретро ФМ» і радіо Next


    31 января 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Компанії Петра Порошенка вийшли зі складу власників радіомереж «Ретро ФМ» і радіо Next, у яких пан Порошенко був партнером «Українського медіахолдингу». Структури УМХ залишилися їхніми єдиними власниками. Це випливає зі змін, які були внесені 30 січня до ліцензій телерадіокомпаній «НБМ-Радіо» і «Пілот-Україна» Національною радою з питань телебачення і радіомовлення.



    Радіомережі «Ретро ФМ» і Next входять до Радіогрупи УМХ. І хоча раніше належали порівну УМХ і компаніям Петра Порошенка, перебували в управлінні УМХ.



    Зі складу власників київського ТОВ «ТРК "НБМ-Радіо"» (позивний - «Раідо 5 - Ретро ФМ») вийшло ПІІ у формі ТОВ «ТРК "НБМ"», що володіло 50% компанії. ТРК «НБМ» - одна з двох телекомпаній, що об'єднані в телемережу під назвою «5 канал»).



    Власником 100% ТОВ «ТРК "НБМ-Радіо"» стало харківське ТОВ «Радіогрупа», якому раніше належало 50% компанії.



    З моменту створення у 2005 році і до 2007 року ТРК «НБМ-Радіо», яка на той момент мала позивний «Радіо 5», належала тільки компанії Петра Порошенка. У 2007 році до неї додалися інші власники, радіомережа отримала новий позивний «Ретро ФМ» і влилася до Радіогрупи УМХ.



    Зі складу власників одеського ТОВ «ТРК "Пілот-Україна"» (позивний - радіо Next) вийшли дві київські компанії - ВАТ «Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал"» (володіло часткою 45%) і ТОВ «Престиж груп» (володіло часткою 5%). Ці обидві компанії є власниками ТРК «Експрес-інформ» (одна з двох телекомпаній, що об'єднані в телемережу під назвою «5 канал»).



    Власником 100% ТОВ «ТРК "Пілот-Україна"» стало київське ТОВ «Прайм-Бізнес Групп», якому раніше належало 50% компанії. У свою чергу, ТРК «Пілот-Україна» є власником ТОВ «Фірма "Волинь"», що входить до мережі радіо Next.



    Петро Порошенко став партнером УМХ по радіомережі, яка на той момент називалася Radio One, у 2008 році, коли його компанія «Прайм Ессетс Кепітал» придбала 25% ТРК «Пілот-Україна». Згодом він збільшив свою частку, а радіомережа поміняла позивний спершу на «Радіо Алла», потім на Next. Нещодавно Радіогрупа УМХ запустила на київській частоті радіо Next нову радіостанцію Lounge FM.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.