Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Мюзік радіо» стане Relax Radio


    18 января 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Радіохолдинг «ТАВР медіа» планує провести ребрендинг придбаної минулого року в Business Radio Group радіомережі Music Radio («Мюзік радіо»). На її частотах холдинг має намір запустити нову радіостанцію Relax Radio. Логотипи нової радіостанції розміщені на сувенірній продукції «ТАВР медіа» замість логотипів Music Radio.

    Судячи з назви, це буде радіостанція формату easy listening («легкої музики»), як і Music Radio. Подібний бренд працює на російському радіоринку - Relax FM («Спокойная волна»), що належить холдингу «Газпром-медіа».



    «ТАВР Медіа» зареєстрував 10 грудня в «Українському інституті промислової власності» («Укрпатент») знак для товарів і послуг Relax FM («Спокійна хвиля»), про що повідомляється в офіційному бюлетені «Промислова власність». Знак зареєстровано для трьох класів товарів і послуг - клас 35 (реклама; керування справами; ділове адміністрування; канцелярські роботи), клас 38 (зв'язок, телекомунікації) і клас 41 (освіта, виховування; забезпечування навчання; розваги; влаштовування спортивних і культурних заходів).

    У «ТАВР медіа» на запит «Телекритики» з приводу ребрендингу поки що не дають коментарів. Однак генеральний директор «Русского радио - Украина» (входить до «ТАВР медіа») Сергій Кузін, відповідаючи на запитання під час чат-конференції на «Телекритиці», підтвердив інформацію про ребрендинг: «Рішення зважене, ми йшли до нього досить довго. Можу сказати тільки одне: ті, хто любив "Мюзік радіо" за якісно "дорогу" музику, розчарованими не будуть».



    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поки не отримувала заяви від ТОВ «Мюзік радіо» про переоформлення ліцензії та зміну позивного, повідомили «Телекритиці» в Нацраді.



    Music Radio охоплює своїм мовленням вісім міст: Київ, Вінницю, Дніпропетровськ, Кам'янець-Подільський, Ніжин, Сімферополь, Сіверськодонецьк і Судак. Радіобренд працює в Києві вже 18 років, з 2000 року мовить у форматі easy listening («легка музика»). З 2004 року радіостанція належала Радіогрупі УМХ, з 2009 - Business Radio Group, з 2012 - «ТАВР Медіа». Business Radio Group не один раз мала наміри переформатування станції та мережі, але так і не здійснила їх.



    За даними дослідження аудиторії радіо в містах «50 тис.+» компанії GfK Ukraine, Music Radio нині посідає останнє місце з-поміж радіомереж, які є замовниками дослідження: середньотижневе охоплення - 2,6%, рейтинг - 0,05% (третя хвиля 2012 року). Але слід відзначити, що Music Radio має найменше покриття (8 міст) із-поміж представлених у дослідженні мереж. У Києві станція має сильніші позиції: середньотижневе охоплення - 11,7%, рейтинг - 0,2% (п'ята хвиля 2012 року).



    Дата старту Relax Radio не повідомляється. А тим часом Радіогрупа УМХ сьогодні, 18 січня, випустила в ефір нову радіостанцію формату «легкої музики» - Lounge FM на київській частоті радіо Next (99,4 МГц) і планує переформатувати всю мережу Next (охоплює 14 міст). «Ми першими в Україні запускаємо настільки нішевий проект і розраховуємо, що навіть найбільш активна та молодіжна частина нашої аудиторії буде рада отримати можливість хоч трохи послабити темп життя в мегаполісі», - заявив голова правління Радіогрупи УМХ Валентин Резніченко.



    У «ТАВР Медіа» не вважають конкурентів першопрохідцями. «Конкуренти учергове розглядають наші п'яти», - прокоментував запуск Lounge FM Сергій Кузін.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.