Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Радіогрупа УМХ запустила радіостанцію Lounge FM


    18 января 2013 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    18 січня Радіогрупа «Українського медіахолдингу» (Радіогрупа УМХ) запустила нову радіостанцію Lounge FM на частоті 99,4 МГц у Києві. Про це інформує прес-служба радіогрупи.



    Раніше ця частота входила до радіомережі Next, ще раніше - «Радіо Алла», що належали УМХ та Петрові Порошенку. Відповідних змін до ліцензії ТРК «Пілот-Україна», що є юридичною особою радіомережі, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення поки не вносила. «Телекритика» надіслала запитання до Радіогрупи УМХ з приводу того, чи буде вся мережа Next переформатовуватися на Lounge FM та чи залишається мережа в складі Радіогрупи УМХ.




    У Києві радіо Next мало невисокі показники: середньотижневе охоплення 6,4%, рейтинг 0,18% (дані п'ятої хвилі дослідження київської аудиторії радіо компанією GfK Ukraine).



    Нова станція працює у вузько сегментованому форматі. Музичним наповненням ефіру стане безперервний мікс легких композицій від нью-джазу та даунтемпо до чіл-ауту й електронної музики.



    Над створенням нового проекту Радіогрупи УМХ впродовж кількох місяців працювали фахівці з Італії, Угорщини та США. Lounge FM, на переконання групи, - це унікальний мікс з треків, які практично не звучать на інших українських станціях і створюють атмосферу легкості і неспішності.



    «У сучасних умовах вічного поспіху, стресів і перенапруги всі радіостанції намагаються торсати слухача, пропонуючи йому різні варіанти "підбадьорся-прокинься" шоу. Але постійно такий ритм тримати неможливо. І лаунж-музика в цьому випадку - оптимальний вибір. Ми першими в Україні запускаємо настільки нішевий проект і розраховуємо, що навіть найбільш активна та молодіжна частина нашої аудиторії буде рада отримати можливість хоч трохи послабити темп життя в мегаполісі», - прокоментував запуск нової станції голова правління Радіогрупи УМХ Валентин Резніченко.



    Радіогрупа УМХ об'єднує мережі «Авторадіо», «Наше радіо», «Ретро FM», Europa Plus і київські радіостанції «Джем FM», Lounge FM та «Голос столиці».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.