Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Російське радіо «Свобода» припинило мовлення на середніх хвилях


    11 ноября 2012 | Новости / Радиовещание | Добавил: Елена Ленова
    Починаючи з 10 листопада, російське радіо «Свобода» представлене лише в інтернеті і мовить на коротких хвилях, повідомляє Euronews.

    Рішення щодо припинення мовлення на середніх хвилях у Москві ухвалене у зв'язку з новим російським законом про ЗМІ. Згідно з його новими нормами, засновником радіостанції не може виступати іноземна юридична особа, як і юридична особа з Росії, якщо частка іноземної участі в її статутному капіталі перевищує 50%. Раніше таке правило у РФ поширювалося лише на телемовлення.

    Щодо роботи інтернет-сайту радіо «Свобода», російське законодавство не зобов'язує мережеві видання проходити реєстрацію.

    Нагадаємо, саме 10 листопада сплив термін дії ліцензії радіо «Свобода», яку фінансує Конгрес США. Це призвело до змін у стратегії радіостанції і звільнень в московському бюро, де роботу втратили понад 40 осіб. Деякі з них пікетували американське посольство в Москві з проханням переглянути рішення.

    Як відзначала Gazeta.Ru, реорганізація радіо «Свобода» відбулася на тлі рішення держдепартаменту США про закриття в Росії відділення агентства США з міжнародного розвитку USAID. Найбільший іноземний спонсор російських некомерційних організацій USAID припинив свою роботу в РФ з 1 жовтня. Як зазачила голова представництва корпорації «Радіо "Вільна Європа"» Олена Глушкова, ці події жодним чином не пов'язані між собою, як і скорочення штату не викликане призначенням нового керівника радіо «Свобода» Маші Гессен.

    У найближчих планах радіо «Свобода» - посилення відеоконтенту, для чого розглядавля проект відкриття великої студії.



    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.