Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТАВР виводить у Львів «Русское радио»


    24 мая 2012 | Новости / Радиовещание | Добавил: Елена Ленова
    Радіохолдинг ТАВР запускає у Львові свою радіостанцію «Русское радио» на частоті ТРК «МАН» 91,1 МГц, на якій до цього мовило радіо «Шарманка». Змін до ліцензії ТРК «МАН» 23 травня внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

    Видання пише, що його джерела в ТАВРі пояснили, що в холдингу бачать перспективність «Русского радио» у Львові, оскільки там має популярність радіостанцію «Наше радіо» схожого формату. Крім того, загальнонаціональній мережі «Русского радио» для повного охоплення великих міст бракувало якраз Львова.

    Нагадаємо, наприкінці лютого ТАВР придбав радіокомпанію «Мюзік радіо», що перебувала в управлінні Business Radio Group, разом з її дочірніми компаніями. Однією із цих «дочок» була ТРК «МАН», на базі якої Business Radio Group розвивала своє радіо «Шарманка».

    23 травня Нацрада внесла до ліцензії ТРК «МАН» зміни юридичної і фактичної адреси, власників, керівника, редакційної ради, позивних і програмної концепції.

    Власником ТОВ «Телерадіокомпанія МАН» замість ТОВ «Мюзікрадіо Львів» (98,1%) і Владислава Ковтуна (1,9%) стало ТОВ «Телерадіоорганізація "Русское радио - Украина"» (100%).

    Адреса, керівник і редакційна рада стали такими ж, як у «Мюзік радіо», зміни до ліцензії якого були внесені на попередньому засіданні 15 травня.

    Позивним стало «Русское радио», програмна концепція відповідає концепції мережі «Русского радио».

    На частоті 91,1 МГц у Львові з 2003 року мовила станція «РадіоМан», з початку 2009 - Radio 4U польського радіохолдингу RMF, з кінця 2009 - «Шарманка».

    Источник: mediabusiness.com.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.