Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Американське радіо NPR готується припинити мовлення


    18 мая 2012 | Новости / Радиовещание | Добавил: Елена Ленова
    Скорочення державного фінансування, проблеми з рекламодавцями та зменшення аудиторії спричинили кризове становище суспільної радіостанції.

    Ще минулого року американське суспільне радіо NPR (National Public Radio) стало жертвою світових тенденцій щодо зменшення державної частки бюджету мовників, яка тут складає 15%. А 2011 рік воно звершило із загальними збитками в $2,6 млн. Причиною ситуації, що склалася, також є різке зменшення відсотку реклами у проміжках між програмами радіо, а, відповідно, і коштів за її розміщення.

    Директор NPR Гері Нелл (Gary Knell) зауважує, що радіостанція вже чотири роки працює на збиток. Більшість коштів на створення програм та забезпечення їх виходу в ефір NPR брало із резервів власного бюджету. «Колись ми оформлювали кредити банку, але зараз ми не підемо на це, – каже він. І якщо ми не зможемо працювати без збитків та займати активну позицію серед інших радіостанцій, рано чи пізно нам доведеться припинити мовлення».

    Через брак коштів значно страждає контент мовника. Зважаючи на те, що основним джерелом прибутку NPR, усі 45% бюджету, є продаж власних програм іншим суспільним та комерційним радіостанціям, така умова є абсолютно несприятливою для його функціонування.

    Крім того, більшість проектів, які нещодавно все-таки спромоглося запустити NPR, не знайшли відгуку в слухачів. Так, аудиторія мовника тільки зменшилася на 10%. І наразі виходу із ситуації редакція мовника не бачить.

    Источник: mediasapiens.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.