Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада закликає до 30 квітня обговорити положення про регулювання дитячого мовлення


    12 апреля 2012 | Новости / Радиовещание | Добавил: Елена Ленова
    Заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак закликала громадськість брати участь в обговоренні проекту «Положення про регулювання дитячого мовлення». Вона нагадала, що цей процес триватиме до 30 квітня.

    За її словами, поки що зауваження до проекту положення надійшли лише від Спілки підприємців Тростянеччини.

    По завершенні обговорень документ буде презентований публічно. У ньому будуть визначенні основні терміни, такі як «дитячі програми (передачі)», «програми (передачі) розраховані на дитячу аудиторію», «програми (передачі) за участі дітей» тощо.

    Нагадаємо, Нацрада розробила проект «Положення про регулювання дитячого мовлення в Україні» і винесла його на громадське обговорення ще 7 липня 2011 року. Після цього до регулятора надійшли зауваження Незалежної асоціації телерадіомовників, яка визнала документ незадовільним і таким, що потребує повторної розробки. У березні положення знову винесли на громадське обговорення, після чого подаватимуть на реєстрацію до Мін'юсту.

    Нагадаємо, нещодавно Нацрада ухвалила рекомендації мовникам щодо дитячих програм:

    - розповсюджувати програми (передачі), розраховані на дитячу аудиторію, у добовому відрізку з 06 до 22 години, за винятком телерадіоорганізацій, що мають формат дитячого каналу мовлення;

    - позначати в розкладі програм телерадіоорганізацій час трансляції програм (передач), розрахованих на дитячу аудиторію;

    - утриматися від трансляції програм (передач), спрямованих на дитячу аудиторію, перед або/та після програм (передач) виключно для повнолітніх (які можуть мати сцени з обмеженим ступенем насильства та жорстокості (бійки, застосування зброї без надмірного кровопролиття, нещасні випадки та катастрофи));

    - аудіовізуальні твори, спрямовані на дитячу аудиторію, розповсюджувати з дотриманням вимог Закону України «Про авторське право і суміжні права».



    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.