Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Черкаське обласне радіо можуть позбавити ліцензії


    28 февраля 2012 | Новости / Радиовещание | Добавил: Елена Ленова
    Представник Національної ради з питань телебачення та радіомовлення в Черкаській області Олексій Чернишов у зв'язку з відсутністю радіо в ефірі готує припис гендиректору ОДТРК «Рось» Юрію Уздеміру з повідомленням для Нацради. Про це пише видання «Прочерк» з посиланням на Олексія Чернишова.

    «Я зафіксував факт порушення, тобто відсутність мовлення "Рось-ФМ" в ефірі. З'ясовувати причини не моя компетенція. До кого ж мені звертатися: губернатора, прокуратури?» - говорить представник Нацради.

    За словами Олексія Чернишова, рішення за фактом порушення обласним радіо чинного законодавства (відсутність в ефірі) прийматиме Нацрада. Це може бути попередження, штраф або позбавлення ліцензії в судовому порядку.

    Нагадаємо, 23 лютого працівники обласного управління держтехногенбезпеки знеструмили приміщення Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ» в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації. Через це працівники перейшли працювати до загальної редакції.

    27 лютого на прес-конференції голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб заявив, що ті умови, в яких працюють журналісти Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ», неприйнятні для роботи. Він називає нещодавнє знеструмлення приміщення радіо фахівцями з пожежної безпеки «логічним результатом недбалості, недобросовісного відношення до роботи, до робочого місця».

    Зазначимо, що в Центрі перепідготовки знаходиться ще й приміщення, яке орендує Партія регіонів. Джерела «Прочерку» пов'язує проблеми, які з'явилися в радіо, з бажанням регіоналів отримати додаткові кабінети. Однак перший заступник обласної парторганізації Партії регіонів Микола Тимошенко не пов'язує знеструмлення обласного радіо з політикою: «Так, наша партія орендує приміщення в Центрі перепідготовки кадрів, але на більше ми не претендуємо. У нас немає в планах розширення», - сказав він.

    Гендиректор ОДТРК «Рось» Юрій Уздемір нині у відпустці. Він порадив звернутися по коментар до провідного продюсера ОДТРК Ігоря Косенка, керівника медіахолдингу «Радіодом». Місяць тому пана Косенка було представлено як куратора радіо «Рось-ФМ». Однак, як повідомили «Прочерку» в ОДТРК, Ігор Косенко звільнився, телефонну слухавку він кидає, відмовляючись що-небудь коментувати.

    Як пояснює керівництво ОДТРК «Рось», у радійників також господарський конфлікт з підприємством, що забезпечує трансляцію на ФМ-частоті в Черкасах, тобто з «Радіодомом».

    «Ще перед знеструмленням нас перестали транслювати в ефірі через непорозуміння з "Радіодомом", - говорить директор програм дирекції платних телерадіопрограм ОДТРК Сергій Халупінський. - Справа в тому, що раніше ми працювали з цим підприємством на договірних умовах. Нині ж слід провести тендер з наданням телекомунікаційних послуг з трансляцією наших програм. Тож програми готові давати в ефір хоч зараз, аби передавач був включений». Сергій Халупінський припускає, що з «Радіодомом» вдасться домовитися вже на цьому тижні, а тендер можна буде організувати через місяць-другий.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.