Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Парламент відклав розгляд питання про суспільне мовлення


    22 февраля 2012 | Новости / Радиовещание | Добавил: Елена Ленова
    Верховна Рада 21 лютого відклала розгляд законопроекту № 7241 про внесення змін до Закону України «Про систему Суспільного телебачення і радіомовлення України», авторами якого є народні депутати Андрій Шевченко, Владислав Каськів та Євгеній Суслов.

    За словами голови Верховної Ради Володимира Литвина, розгляд питання перенесено на прохання авторів законопроекту. Фракції Партії регіонів, Литвина, БЮТ, НУНУ та КПУ погодились це зробити, зазначив спікер.

    Нагадаємо, Андрій Шевченко мав намір просити коаліцію не відхиляти законопроект про суспільне мовлення, а створити робочу групу.

    Раніше перший заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко зазначала, що шансів у цього проекту практично немає. У Комітеті припускали що проект № 7241 хочуть відхилити з метою розчистити шлях для президентського законопроекту.

    Як повідомляв сайт «Суспільне мовлення», наразі текст останнього варіанту президентсько-урядового законопроекту разом з пропозиціями робочої групи суспільних комунікацій Громадської гуманітарної ради при президенті України розміщено на сайті Держкомтелерадіо. За словами юриста Держкомтелерадіо Ганни Красноступ, цей проект знову повинен пройти узгодження всіх зацікавлених міністерств і відомств, а потім має бути підтриманий Кабміном. На це потрібен не один місяць.

    Нагадаємо, 30 вересня 2010 року Громадська гуманітарна рада при президенті України прийняла Концепцію створення та діяльності Національної громадської телерадіокомпанії України (НГТУ). В Адміністрації президента запевняли, що концепція переросте в невідкладний законопроект, який до 1 грудня 2010 року буде зареєстрований у парламенті главою держави. Однак підготувати законопроект було доручено уряду.

    Урядовий законопроект фахівці розкритикували. Голова робочої групи із суспільних комунікацій Громадської гуманітарної ради при президенті Валерій Бебик вважає цей проект слабким і таким, що працює на урядову кон'юнктуру. На сьогодні законопроект про суспільне мовлення, підготовлений урядом, «застряг» в Адміністрації президента. За словами пана Бебика, законопроект блокують юристи Андрія Портнова.

    Источник: mediasapiens.kiev.ua/
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.