Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Квоти для української музики не зменшать


    4 декабря 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Радник Президента, керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента Ганна Герман обіцяє, що квоти для української музики у вітчизняному теле- та радіоефірі не будуть зменшені. Про це вона сказала в інтерв’ю 5-му каналу.

    «Обмеження української пісні і української музики – цього в Україні ніколи не буде. Поки ми з вами живі, поки ми з вами працюємо і маємо вплив на ситуацію, ніхто не буде мати права зменшити квоти для української пісні, для української музики в теле- та радіоефірі. Це вам моє слово», - наголосила пані Герман.

    Як повідомляла ТК, 3 листопада Верховна Рада ухвалила закон, що передбачає скасування квот на українську музику в ефірі та зменшення квот на національний аудіовізуальний продукт з 50% до 25%. Культурні та громадські діячі вимагають від президента ветувати цей закон.


    Виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників Катерина М'ясникова вважає, що новий закон не скасовує квоти на українську музику в ефірі. На її думку, частка українських музичних творів враховується в частці національного аудіовізуального продукту, яка становитиме 25%.



    Члени Гуманітарної ради закликали Віктора Януковича накласти вето на закон, за яким із 50 до 25 відсотків зменшуються квоти на трансляцію української музики в ефірі радіо і телебачення. Під час засідання Гуманітарної ради 11 листопада Віктор Янукович заявив, що Верховна Рада перегляне цей закон .

    Голова Верховної Ради України Володимир Литвин відклав підписання закону щодо квот на вітчизняний продукт у теле- і радіоефірі до усунення неузгодженостей в тексті документу після внесення пропозицій Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.