Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Рівному стартувала радіостанція «Рівне FM»


    1 ноября 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    1 листопада у Рівному на частоті 87,8 МГц розпочала мовлення радіостанція «Рівне FM» Рівненської обласної державної телерадіокомпанії. Про це «Телекритику» повідомили в компанії.



    Нагадаємо, що цю частоту Рівненська ОДТРК виграла на конкурсі Нацради з питань телебачення і радіомовлення в березні 2011 року.



    «Рівне FM» - це новий позивний радіостанції, яка раніше мала назву «Нова хвиля», а згодом - «Край».



    Окрім FM-частоти в Рівному, Рівненська ОДТРК веде радіомовлення на першому каналі проводового радіо (2 год 6 хв на добу) та на УКХ-частоті 68,24 МГц у Рівному (18 годин на добу).



    Формат «Рівне FM» - розважально-культурологічний, радіо орієнтується на меломанів віком старше 27 років. Слоган радіостанції - «Слухай головне - головне слухай!».



    В ефір виходитимуть ранкове шоу «Прокидайся, або ранок на "Рівне FM"» з ведучими Юрієм Савчиним та Діаною Юревич (о 7:00), після нього - «Капучіно-шоу», а в обідній час - програма привітань «Привіталка». Загалом «Рівне FM» готує для слухачів понад півсотні проектів - науково-просвітницьких, дитячих, гумористичних і розважальних. Також щогодини, а в окремі періоди і частіше, виходитимуть випуски новин.



    За словами директора ТВО «Рівне FM» Сергія Шидловського, бажання перейти в FM-діапазон мовлення у творців державного радіо було вже давно. Упродовж 14-ти років вони брали участь у конкурсах Нацради, але частоти діставалися столичним мережевим станціям. Однак цієї весни Рівненська ОДТРК нарешті виграла конкурс. За словами генерального директора РОДТРК Андрія Велесика, це сталося завдяки голові Рівненської облдержадміністрації Василеві Берташу, який особисто зустрівся з усіма членами Нацради і переконав їх.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.