Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Радіо Шансон» позбулося партнерів у Харкові


    30 сентября 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію харківській телерадіокомпанії «Сімон», яка мовила з позивними «Радіо Шансон» та, відповідно, була частиною однойменної радіомережі, що належить Business Radio Group. Відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні 28 вересня.



    Ліцензію переоформлено у зв'язку з тим, що компанія змінила позивні - з «Радіо Шансон» на «Радіо сто шість і шість». А разом з тим і власників, юридичну адресу, організаційно-правову форму і керівників.



    Керуватиме компанією директор Геннадій Ткаченко замість колишньої голови правління Наталії Дрозд. Власниками компанії тепер є: ТОВ «Інвестиційна група ДАД», Фірма «Давтян і К», Туристична фірма «ДІК тур» та ТОВ «Давтян і компанія». Діючою ліцензією не передбачено трансляцію програм іншого мовника.



    Як пояснили «Телекритиці» у юридичному відділі Business Radio Group, ТРК «Сімон» була партнером «Радіо Шансон». Нещодавно було прийнято рішення розірвати угоду з ТРК, тому компанія вирішила повернутись до своїх старих позовних і працювати окремо. Розірвання угоди пов'язано з тим, що у 2009 році Business Radio Group отримала власну частоту 103,5 МГц у смт Солоницівці Харківської обл., яка охоплює і Харків, що дало їй можливість працювати у місті без посередників.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.