Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Андрій Куликов став ведучим «Ери»


    18 сентября 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У ведучого «Свободи слова» на ICTV Андрія Куликова з'явилася власна програма на «Радіо „Ера"». Це музична програма, у якій автор і ведучий ставить свою улюблену музику, розповідає історії певних пісень, надає свої коментарі щодо музичних подій у Києві.



    Як зауважив Андрій Куликов «Телекритиці», власної назви програма поки що не має. Тим, хто має ідеї щодо назви, ведучий пропонує надсилати пропозиції на адресу efir@radioera.com.ua.



    Формат програми передбачає конкурси для слухачів і дзвінки до студії у прямому ефірі. Першим конкурсним завданням було вгадати за голосов, хто є ведучим.



    За словами пана Куликова, він концентруватиметься переважно на музиці рокового спрямування, але не виключено, що приділятиме увагу і вибраним пісням інших стилів.



    «Мені здалося це цікавим - щоб на одній з двох розмовних радіостанцій лунала музика, про яку можна розповідати», - пояснює ведучий мотиви запуску проекту. За його словами, ідея програми його власна, вона з'явилася, коли він ще працював на ВВС. А ініціатива щодо запуску проекту належить керівнику станції Ігорю Лото шевському: «Ігор Лотошевський давненько запропонував, але через різні обставини - то новий сезон розпочинався, то треба було узгодити з ICTV, то я був недуже впевнений у своїх силах - воно відкладалося».



    Перший випуск програми вийшов у п'ятницю, 16 вересня. Проект і надалі виходитиме щоп'ятниці о 20.08 з повтором у суботу о 18.08. Тривалість - 44 хвилини.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.