Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Радіо Ера» у новому сезоні запустить чотири нові програми


    12 сентября 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У новому сезоні «Радіо Ера» збільшиться кількість інформаційних програм та з'явиться п'ять нових проектів - «Персональні файли», «На слуху», «Обідня перерва», «Професія - детектив». Про це повідомляє прес-служба «Радіо Ера».



    Програма «Персональні файли» - це «лайф-сторі», у центрі якої подія, людина або проблема. «Персональні файли» виходитимуть щодня о 7:40, тривалість - 10 хв.



    Проект «На слуху» підніматиме теми і проблеми, які турбують слухачів і з'являтиметься в ефірі у будні об 11:10. Хронометраж програми - 45 хв.



    У радіо-шоу «Обідня перерва» гість і двоє ведучих у студії обговорюють серйозні фахові і загальні - особисті чи суспільні - теми. При цьому ведучі розпитують гостя про власні харчові вподобання і традиції обіду. Проект завершується легкою розмовою про особисте життя і вподобання, дозвілля, культурні інтереси гостя. Програма складається з кількох рубрик: «салат», «гаряча страва», «друге», «десерт», «компот» і навіть «зубочистка» - блок відгуків-коментарів від радіослухачів. «Обідня перерва» виходитиме щодня о 13:10, тривалість 45 хв.



    Також 15 вересня в ефір вийде програма «Професія - детектив». Її автори і ведучі -полковник міліції у відставці Валерій Кур, який закінчив службу у правоохоронних органах у 2000 році на посаді керівника управління кримінальної розвідки ГУБОЗ МВС України, та журналіст Ірина Ткаченко. Жанр програми - «документально-детективний радіосеріал». «Професія-детектив» - це «живе і яскраве оповідання у форматі діалогу ведучих з інтерактивним спілкуванням зі слухачами, до якого додаються спогади і розповіді або запрошених до студії прямого ефіру гостей, або записані заздалегідь», - йдеться у повідомленні. «Професія детектив» в ефірі щочетверга о 20:08, тривалість 45 хв.



    Крім того, в новому сезоні збільшено кількість інформаційних програм. Відтепер вони виходять п'ять разів на день: о 8:00, 12:00, 15:00, 17:.00 та 19:00. Як прокоментував керівник інформаційної служби Сергій Коротаєвський, у програми та інформаційні випуски, які звучать двічі на годину, планується «додати більше лайву та лайфу». Також щосуботи о 7:20 з'явиться 5-хвилинна рубрика «Репортер».



    В ефірі нового сезону залишаються спортивні новини, програми «Овертайм» та «Овертайм плюс» і збільшується час програми «Футбольний огляд».



    Також з'являться короткі міжпрограмки про різні сфери життя, зокрема, «До чого дійшов прогрес», «Колесо історії», «Генії», «Смакота», «Медпункт», «Мандрівник», «Синематека», «Афіша».



    Зміни, які відбулися в програмі, за словами керівника відділу громадсько-політичних програм Володимира Лукіна, грунтуються на прагненні «наблизити радіо до слухачів, до проблем та питань, які їх турбують і цікавлять, додати динаміки та емоцій у висвітлення актуальних тем».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.