Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Суперрадіо» розпочало тестове мовлення


    12 сентября 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У ніч з 9 на 10 вересня на частоті 101,1 МГц у Києві розпочало мовлення «Суперрадіо» компанії «Новий обрій» - головного переможця минулорічного конкурсу на вільні частоти. Водночас було відключено мовлення радіо «Мелодія». Про це йдеться на сайті «Мелодії».



    Директор компанії «Новий обрій» Олексій Карпенко пояснив «Телекритиці», що «Суперрадіо» розпочало так зване тестове мовлення. «Ми відпрацьовуємо техніку і технологію, в ефір зараз виходить тестовий сигнал, який ми сформували з різнопланової музики та позивних ("Суперрадіо") і перебивок ("24 години без реклами", "Технічна проба")», - повідомив він.



    За словами пана Карпенка, поступово з готовністю техніки тестування розпочнеться по всіх 55 містах мережі і триватиме орієнтовно місяць-два. Повноцінне мовлення «Суперрадіо» в новому форматі розпочне ближче до весни 2012 року.



    «Назва залишиться "Суперрадіо", а формат я зможу вам назвати, коли буде збудована мережа. Такого формату поки що на ринку немає», - сказав пан Карпенко. Також він наразі не розголошує імена людей, які працюють над програмним наповненням радіомережі.



    Щодо програмування, то пан Карпенко запевнив, що в ефірі обов'язково будуть новини.



    Як писала «Телекритика», у березні 2010 року невідома на медіаринку компанія «Новий обрій» перемогла в конкурсі на всі 55 частот, на які претендувала. Серед них - 12 частот, що раніше належали радіомережі «Мелодія», якій не було продовжено ліцензію. Тепер новий гравець вийде на ринок у всіх 24 обласних центрах і в столиці Криму, а також ще в 30 містах.



    «Новий обрій» у Нацраді представляв Олексій Карпенко, який перед тим працював в УМХ, а ще раніше був заступником голови правління «Нашого радіо» та начальником УДЦР. За його словами, «Новий обрій» планує створювати музично-інформаційну мережу «Суперрадіо» (80% музики, 20% інформації).



    Засновником ДП «Новий обрій» є ТОВ «Об'єднана медіа група», засновником якого, у свою чергу, є кіпрська компанія Vancoviar Holdings Limited.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.