Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Радіокомпанії «Бриз» (Керч) та KSGF (Спрінгфілд) обмінюються досвідом


    4 сентября 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    Радіокомпанії «Бриз» із Керчі та KSGF зі Спрінгфілда розпочали обмін досвідом у межах програми медіапартнерства регіональниих незалежними ЗМІ України і США, яку реалізовує Посольства США в Україні. Про це повідомляє сайт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

    Спочатку досвідом поділився колектив «Бриза»: у серпні до Керчі прибула виконавчий директор KSGF Велорі Роджерс, програмний директор KSGF Нік Рід, а також представники компанії IREX Еліза Агопян і Світлана Жолобайло. Протягом шести днів вони спілкувалися з журналістами да ділилися власним досвідом.


    «Мені сподобалося, як працюють українські колеги. Вразило, що колектив радіокомпанії "Бриз" робить такий великий обсяг роботи. Вони працюють для людей, говорять правду і проводять благодійні акції. Працюють дуже оперативно, випускають не тільки новини, а й соціальні, аналітичні, підсумкові радіопрограми», – сказав Нік Рід.


    Як розповіла директор ТРК «Бриз» Олена Батракова, американські колеги привезли в Керч чимало проектів стосовно просування радіостанцій, кадрової роботи, випуску інформаційних програм тощо. ТРК «Керч» уже адаптувала частину з них до своїх потреб, насамперед оновлено технологію підготовки новин. Водночас директор ТРК «Бриз» відзначила, що гості були вражені оперативністю роботи українських колег, проявили велику зацікавленість досвідом проведення благодійних акцій, раціонального використання обмежених ресурсів і застосування портативних студій.


    Радіокомпанія «Бриз» організувала зустріч американських журналістів з представниками всіх засобів масової інформації Керчі та громадських і благодійних організацій. Під час зустрічі гості з Америки розповіли, як у США взаємодіють ЗМІ, представники влади й благодійні організації, та відповіли на запитання журналістів і громадських активістів.

    Програма медіа-партнерства триватиме протягом року.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.