Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Укртелеком» передасть мережу проводового радіо підряднику


    11 июля 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна комісія з питань регулювання зв'язку прийняла рішення видати ТОВ «Аутсорсинг енд менеджмент телеком'юнікейшнс» ліцензію на надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації проводового радіомовлення на території Харкова, Сум, Броварського району Київської області, Дніпропетровська, Запоріжжя і Донецька. Ліцензія видана строком на п'ять років.

    За інформацією видання, ТОВ «Аутсорсинг енд менеджмент телеком'юнікейшнс» заснована в Харкові в січні 2011 року. Її засновником є Максим Татарчук, син Сергія Татарчука, який з 2000 року до травня 2011-го обіймав посаду голови харківської філії «Укртелекому», а нині є першим заступником голови правління цієї компанії.

    Виходячи із цієї інформації, видання прогнозує, що «Укртелеком», який наразі володіє мережею проводового радіо, передасть її підряднику, наближеному до свого керівництва. Однак у Національній радіокомпанії України, чиї програми транслюються мережею, поки що не володіють інформацією про такі наміри «Укртелекому».

    Зазначимо, що мережа проводового радіо, що входить до структури «Укртелекому», охоплює понад 18 тис. населених пунктів і складається з 2,6 млн радіоточок (у 1991 році в країні було 19 млн радіоточок). У мережі транслюються програми Національної радіокомпанії України, а також державних обласних і регіональних ТРК, районних комунальних радіоредакцій і недержавних радіоорганізацій. Мережа також існує для оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Абонплата за радіоточку для населення становить 6 грн на місяць, для комерційних організацій - 9 грн.

    Нагадаємо, що в квітні нові власники «Укртелекому» - австрійська компанія EPIC - заявили про свій намір відмовитися від надання збиткових послуг, серед яких - проводове радіо.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.