Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Голос Америки» відновив супутникове телемовлення російською


    22 мая 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Мир | Добавил: Ольга Кравцова
    Телерадіостанція «Голос Америки» після трирічної перерви відновила телевізійне супутникове мовлення російською мовою.

    Минулого тижня на супутнику Hotbird відбулася трансляція телепрограми «Поединок» виробництва ​​російської редакції «Голосу Америки».


    Розпочав телемовлення російською «Голос Америки» в середині 2000-х років: з понеділка по суботу виходила програма новин «Объектив», а щонеділі - огляд «Окно в Америку». У 2008 році, через втрату американського мовника партнерів у Росії, телемовленя російською з Вашингтона припинили. Також, як припускають експерти, цей крок міг бути обумовлений порівняльно невеликою кількістю супутникових антен в російських домогосподарствах. З супутникового мовлення в ефірі лишилася лише щоденна півгодинне російськомовна радіоппрограма (вихід на коротких хвилях російськомовних радіопрограм «Голосу Америки» скасували 27 липня 2008 року). У цей період почав російська редакція почала активно розвивати сайт. Супутникові трансляції щоденних теленовин українського відділу «Голос Америки» закриті не були.


    Нині «Голос Америки» має в своєму розпорядженні два цілодобові багатомовні телеканали на супутниках Hotbird, Asiasat 3S, NSS703, Telstar12, Intelsat 907 і NSS 806, а також окремий телеканал VOA Persian (мовить перською), і веде супутникове радіомовлення. Радіопрограми для ряду регіонів транслюються на коротких та середніх хвилях в інтернеті. Загальна кількість мов мовлення «Голосу Америки» складає 59.


    Теле-і радіомовлення "Голосу Америки" російською мовою представлено на двох супутниках: для європейської частини Росії - на Hot Bird 8, 13.0 ° E, для азіатської - на AsiaSat 3S, 105.5 ° E. Крім того, йде щоденна російськомовна радіотрансляція на середніх хвилях для московського регіону.


    «Голос Америки» входить до системи національного іномовлення США. Управління здійснює «Рада кервіників мовлення». Крім «Голос Америки», до складу цієї системи також входять телеканал Al hurra, радіостанції Radio Sawa, Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL), Radio Free Asia (RFA), і телерадіомовлення Marti.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.