Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Радіо «Мелодія» просить Януковича зберегти його мережу


    15 марта 2011 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Трудовий колектив всеукраїнської радіомережі «Мелодія» (АТ «Онікс») звернувся до президента Віктора Януковича і просить втрутитись і допомогти компанії зберегти ефірні частоти. Про це йдеться в листі директора АТ «Онікс» Надії Пілютікової.

    «З деяких причин, в тому числі недосконалості чинного законодавства, упередженого ставлення до Всеукраїнської радіомережі "Мелодія" попереднього складу Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення через демократичне висвітлення журналістами "Мелодії" стану країни, навіть в складні часи діяльності Партії регіонів та її лідера, сьогодні наша організація опинилася в ситуації примусового позбавлення головних ефірних частот, на яких здійснює мовлення, а трудовий колектив перед загрозою втрати робочих місць», - йдеться у листі компанії.

    Компанія вважає, що 16 березня 2011 року, коли мають бути оголошені переможці конкурсів на вільні частоти, оголошених 22 грудня і 30 грудня, серед яких є і частоти радіо «Мелодія», радіостанція буде знищена.

    «Ситуація знищення першої незалежної всеукраїнської радіомережі буде свідчити не на користь інформаційної безпеки України, знизить рейтинг та зашкодить іміджу України на міжнародній арені. Шановний пане Президенте, ми просимо негайно втрутитися у ситуацію та зберегти загальнонаціонального мовника - всеукраїнську радіомережу "Мелодія" в інформаційному просторі держави», - йдеться у листі «Мелодії».

    Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 грудня відмовила АТ «Онікс» (радіо «Мелодія») в продовженні строку дії ліцензії на мовлення. Через це були виставлені на конкурс 15 частот у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Луганську, Львові, Одесі, Сімферополі, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Мелітополі (Запоріжька область), Волновасі і Красноармійську (Донецька область), усі - 24 год/добу, потужність передавачів 100 Вт - 1 кВт.

    Відзначимо, що сама «Мелодія» подала заявки на конкурс як на свої частоти, так і на вільні частоти.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.