Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Що таке краса по-українськи з’ясовувала Ольга Герасим’юк у своїй авторській програмі на «Нашому Радіо»


    11 сентября 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Що таке краса по-українськи з’ясовувала Ольга Герасим’юк у своїй авторській програмі  на «Нашому Радіо»09.09.10 9 вересня у Всесвітній день краси Ольга Герасим’юк, авторка та ведуча інтерактивного шоу на «Нашому Радіо», вирішила з’ясувати: яка вона, краса по-українськи? Для цього ведуча запропонувала слухачам створити колективний портрет справжньої української красуні. Допомагали Ользі Герасим’юк розібратися з цим питанням Ганна Пославська - третя віце-міс на всесвітньому конкурсі «Міс Всесвіт» та Ірина Дюденко – колишня радянська модель.

    Зібравши усі побажання слухачів, Ольга Герасим'юк в прямому ефірі «Нашого Радіо» озвучила портрет справжньої української красуні. На думку наших співвітчизників вона виглядає так: волосся як у Юлії Тимошенко, чоло як у Тіни Кароль, очі та ніс як у Насті Каменських, губи, підборіддя та шия Ані Лорак, а груди – Вєри Брежнєвої.

    «Мене вразило те, що найкрасивіші в світі українські жінки витрачають на себе від 15 хвилин до 2 годин на день. Вони знають, що краса вимагає часу взагалі і залежить лише від того наскільки жінка себе цінує. А чоловіки у той самий час говорять, що часто одружуються з некрасивими, оскільки ті так уміють себе подати, що питання краси стає відносним», говорить Ольга.

    Що таке краса по-українськи з’ясовувала Ольга Герасим’юк у своїй авторській програмі  на «Нашому Радіо»За дві години прямого ефіру слухачі запропонували взяти за основу зовнішність наступних жінок: Даші Астаф'євої, Ірини Білик, Віри Брежнєвої, Гайтани, Джамали, Анжеліни Джолі, Анастасії Волчкової, Ольги Герасим’юк, Маші Єфросиніної, Аліни Завальскої, Анастасії Заворотнюк, Насті Каменских, Тіни Кароль, Ольги Куриленко, Влади Литовченко, Світлани Лободи, Ані Лорак, Оксани Марченко, Ніни Матвієнко, Надії Мейхер, Злати Огневич, Каті Осадчої, Руслани Писанки, Маші Собко, Юлії Тимошенко, Ольги Фреймут та Інни Цимбалюк.

    Авторська інтерактивна програма Ольги Герасим’юк на «Нашому Радіо» спрямована на обговорення актуальних для суспільства тем. Під час ефіру слухачі можуть зателефонувати до студії, направити електронного листа чи смс ведучій та гостям, які будуть відповідати на питання. Шоу виходить з понеділка по п’ятницю з 17:00 по 19:00. Телефон студії: 044 207 80 01, e-mail: olga@nashe.ua, номер для смс: 4444..


    «Наше Радіо» - розважальна FM-станція, яка має власну інформаційну службу , що працює за світовими стандартами журналістики. Щогодини понад 30 наших кореспондентів з усіх областей України повідомляють нашим слухачам найважливіші новини, щоб кожен з вас міг з впевненістю сказати: "Я тримаю свою руку на пульсі країни".

    «Наше Радіо» слухають усією родиною. Пізнавальні програми для дітей, обговорення найактуальніших питань сьогодення, інформаційні та розважальні рубрики разом з дотепними ведучими "Нашого Радіо" дадуть вам позитивний заряд емоцій на цілий день.

    Нам приємно, що нашу роботу цінять та відзначають колеги, засвідчуючи своє визнання нагородами та дипломами: за кращий пізнавально-розважальний ефір, кращі музичні та інформаційні програми, радіопрограми для дітей, нагорода в конкурсі "Золоте перо" за вклад у розвиток вітчизняної музики! Проте найціннішою відзнакою для нас є любов наших слухачів, що налаштовуються щодня на хвилю найближчої станції «Наше Радіо»!


    Источник: Прес-служба радиостанції "Наше Радіо" та "NRJ"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.