Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    6 вересня 2010 року радіомережа “Наше Радіо” відкрила новий сезон, запустивши відразу 4 нових розважально-пізнавальних програми


    9 сентября 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    6 вересня 2010 року  радіомережа “Наше  Радіо” відкрила  новий сезон, запустивши  відразу 4 нових  розважально-пізнавальних програми08.09.10. Зокрема в ефірі “Нашого Радіо” запущено авторську інтерактивну програму Ольги Герасим’юк, яка спрямована на обговорення актуальних для суспільства тем. Під час ефіру слухачі зможуть зателефонувати до студії, направити листа чи смс ведучій та гостям, які будуть відповідати на питання.

    6 вересня 2010 року  радіомережа “Наше  Радіо” відкрила  новий сезон, запустивши  відразу 4 нових  розважально-пізнавальних програми


    “Для мене це новий крок - авторська програма на радіо. Взагалі, мені здається, що зараз людині дуже важливо мати можливість зателефонувати в ефір радіо і обговорити актуальну та гарячу для нього тему з експертами”, вважає ведуча та авторка програми.

    Шоу буде виходити з понеділка по п’ятницю з 17:00 по 19:00.

    6 вересня 2010 року  радіомережа “Наше  Радіо” відкрила  новий сезон, запустивши  відразу 4 нових  розважально-пізнавальних програми


    Також “Наше Радіо” представляє розважальний проект “Наші вечорниці” з солістом групи “Воплі Відоплясова” Олегом Скрипкою. Програма присвячена народному фольклору та етно-музиці, яку для ефіру особисто відбирає ведучий. Слухати “Наші вечорниці” можна щоп’ятниці з 21:00 до 22:00.

    6 вересня 2010 року  радіомережа “Наше  Радіо” відкрила  новий сезон, запустивши  відразу 4 нових  розважально-пізнавальних програми


    Програма “Життя по Комаровському” з найвідомішим дитячим педіатром Олегом Комаровским буде виходити щодня в ефірі “Нашого Радіо”. У своїй програмі лікар відповість на будь-які питання українців, що стосується усіх аспектів життя дитини. Свої запитання слухачі можуть задавати на сайті www.nasheradio.ua, а кожної неділі отримувати на них відповіді у прямому ефірі. Програма виходить по буднях двічі на день о 8:35 та 18:35.

    Розважально-гумористична програма “Файна Юкрайна” з Сергієм Притулою та Андріем Молочним буде виходити щоденно раз на годину з 7:00 до 21:00.

    6 вересня 2010 року  радіомережа “Наше  Радіо” відкрила  новий сезон, запустивши  відразу 4 нових  розважально-пізнавальних програми


    “У новому сезоні ми вирішили зробити акцент на відомих та яскравих особистостях, які зможуть зробити ефір не тільки цікавим і пізнавальним для слухача, але й різнорідним та наповненим”, зазначив програмний директор “Нашого Радіо” Андрій Устименко.


    «Наше Радіо» - розважальна FM-станція, яка має власну інформаційну службу , що працює за світовими стандартами журналістики. Щогодини понад 30 наших кореспондентів з усіх областей України повідомляють нашим слухачам найважливіші новини, щоб кожен з вас міг з впевненістю сказати: "Я тримаю свою руку на пульсі країни".

    «Наше Радіо» слухають усією родиною. Пізнавальні програми для дітей, обговорення найактуальніших питань сьогодення, інформаційні та розважальні рубрики разом з дотепними ведучими "Нашого Радіо" дадуть вам позитивний заряд емоцій на цілий день.

    Нам приємно, що нашу роботу цінять та відзначають колеги, засвідчуючи своє визнання нагородами та дипломами: за кращий пізнавально-розважальний ефір, кращі музичні та інформаційні програми, радіопрограми для дітей, нагорода в конкурсі "Золоте перо" за вклад у розвиток вітчизняної музики! Проте найціннішою відзнакою для нас є любов наших слухачів, що налаштовуються щодня на хвилю найближчої станції «Наше Радіо»!


    Источник: Прес-служба радиостанції "Наше Радіо" та "NRJ"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.