Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Кабмін віддав НРКУ Держкомтелерадіо


    8 июня 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Кабінет Міністрів затвердив зміни в Статут Національної радіокомпанії України (НРКУ), згідно з якими функції по управлінню НРКУ надані Державному комітету з телебачення і радіомовлення. Ця норма міститься в постанові № 383 від 2 червня, повідомляє УНІАН.

    Зокрема, друга пропозиція пункту 1 Статуту радіокомпанії тепер викладена в новій редакції: «Радіокомпанія створена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 лютого 1995 р. № 129 «Питання Державного комітету по телебаченню і радіомовленню». Функції по управлінню радіокомпанією здійснює Держкомтелерадіо» (раніше НРКУ була підзвітною Президентові України і Верховній Раді України).

    Крім того, уряд вніс зміни до пункту 17 про призначення і звільнення з посади керівництва компанії. Зокрема, тепер керівництво діяльністю радіокомпанії здійснюватиме її генеральний директор (раніше – президент НРКУ), який призначатиметься на посаду і звільнятиметься з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Держкомтелерадіо (раніше президент НРКУ призначався урядом за поданням Наглядової ради радіокомпанії).

    Згідно з змінами статуту компанії, генеральний директор радіокомпанії призначає на посаду і звільняє з посади перших заступників і заступників генерального директора, а також розподіляє обов'язки між першими заступниками і заступниками генерального директора.

    Источник: glavred
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.