Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олексій Мустафін консультуватиме Партію регіонів під час виборів


    12 мая 2012 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
    Інформаційний департамент очолювати не збирається.

    Директор департаменту документально-публіцистичних програм телеканалу СТБ Олексій Мустафін консультуватиме Партію регіонів щодо питань взаємодії зі ЗМІ під час парламентських виборів. Цю інформацію він підтвердив ТК особисто.

    Також пан Мустафін спростував інформацію LB.uа стосовно призначення його керівником інформаційного департаменту виборчого штабу Партії регіонів.

    Як розповів Олексій Мустафін ТК, наразі він бере відпустку на каналі СТБ, і до своїх нових обов'язків консультування приступить з 15 травня.

    - Олексію, протягом якого періоду ви співпрацюватимете з Партією регіонів?

    - В залежності від того, як вони дослухатимуться до моїх порад, наскільки я їм потрібен буду.

    - Як на каналі поставилися до цього?

    - З розумінням. Відпустку мені надали.

    - Ви не вбачаєте конфлікту інтересів у тому, що ваша основна зайнятість - журналістська?

    - В мене основна зайнятість - не журналістика власне, а менеджмент, керівництво. Я, звісно, займаюся журналістикою, я є дописувачем «Дзеркала тижня». Я іду у відпустку з СТБ, і вочевидь, я не буду писати й до «Дзеркала тижня». Але з іншого боку, сфера моїх консультацій чи порад якраз стосується ЗМІ та інформаційної політики. Я думаю, що це не конфлікт інтересів, а важливий досвід для того, щоби консультувати з цього приводу. Тому що людина, яка ніколи не займалася журналістикою чи процесом керівництва, вочевидь, не розуміється на цьому.

    До речі, вони (Партія регіонів. - ТК) шукають людину на інформаційний департамент. І досі, мабуть, шукають. І перша їхня пропозиція стосовно мене була очолити саме інформаційний департамент. Я їм сказав, що ця пропозиція мене не цікавить. Я не збираюся робити партійну кар'єру. Тому відмовився. У мене є свої погляди на відносини партії зі ЗМІ. Оскільки їх це теж цікавило, я сказав, що готовий дати певні поради.

    Мене вже запитували, чи погодився би я працювати з іншою політичною силою, я скажу наступним чином. Я історик за освітою, був такий випадок, Христофор Колумб пропонував поплисти в Америку першим португальцям. Вони відмовилися. Тоді він запропонував це іспанцям.

    - Інші партії вам пропозиції робили?

    - Ні.

    - За що конкретно ви відповідатиме?

    - Я буду радити, як правильно, з моєї точки зору, звісно, вибудовувати відносини партії, політичної сили зі ЗМІ, не тільки партійними ЗМІ, зокрема і з тими ЗМІ, які не є заангажованими щодо партії. Мені здається, тут є над чим працювати.

    - З якого числа ви приступите до консультування Партії регіонів?

    - З 15 травня.

    Хто конкретно зробив вам таку пропозицію?

    - Я не казатиму, тому що вони виступали від всієї Партії регіонів, це не є предметом коментаря.

    - Чи припускаєте ви можливість, що по закінченню парламентських виборів або через певний час консультування ви все-таки приймете пропозицію очолити інформаційний департамент Партії регіонів?

    - Ні, мене не цікавить ця пропозиція. Більше того, щодо тривалості співпраці я так далеко не загадую, я взяв відпустку і сподіваюся по її закінченню повернутися на роботу на СТБ.

    - Хто наразі виконуватиме ваші обов'язки на СТБ?

    - Власне, наразі такої бурхливої діяльності у напрямку документально-публіцистичних програм на СТБ немає, тому моя відсутність, думаю, не буде критичною. Немає необхідності призначати виконуючого обов'язки.

    Зазначимо, народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко, яка раніше очолювала інформаційний напрям, у розмові з «Телекритикою» не спростувала і не підтвердила призначення Олексія Мустафіна на посаду керівника інформаційного департаменту виборчого штабу Партії регіонів. За її словами, вона наразі не займатиметься штабною оперативною роботою, а стане одним із офіційних спікерів партії на парламентських виборах.

    Стосовно можливості курування Олексієм Мустафіним інформаційної політики виборчого штабу Партії регіонів на парламентських виборах Олена Бондаренко сказала: «Я би сама його рекомендувала на цю посаду».

    Олексій Мустафін - український журналіст і телеменеджер. З листопада 1993 року працював журналістом у виданні «УНІАН-тижневик», газеті «День». З листопада 1994 року працював у команді, що створювала телевізійний інформаційно-аналітичний тижневик «Післямова». У 1997-му - журналіст, завідувач відділу міжнародної інформації телеканалу «1+1». З січня 1998 року - заступник шеф-редактора, у 2001-2005 рр. - шеф-редактор служби новин телеканалу «Інтер». З січня 2006 року - заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головний редактор інформаційної програми «Вікна». У травні 2011 року очолив департамент документально-публіцистичних програм телеканалу СТБ.

    З 1990-го Мустафін є членом в СДПУ(о), стояв біля витоків створення партії. Обіймав посаду заступника голови СДПУ(о) з квітня 2005 по вересень 2010.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.