Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На Одеському фестивалі працюватиме журі української кінокритики


    9 июля 2011 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
    Конкурсантів Одеського кінофестивалю оцінюватиме журі української кінокритики. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

    Паралельно оцінку робіт здійснюватиме головне журі, журі Міжнародної федерації кіно клубів (FICC) та журі Премії імені Шустова за кращий український фільм.

    Журі української кінокритики на фестивалі організовано під егідою Асоціації кінокритиків та кінематографістів Національної спілки кінематографістів України. Спілку нещодавно було прийнято до складу Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI). Генеральний секретар федерації Клаус Едер входить до складу головного журі фестивалю. Очікується, що наступного року міжнародне журі FIPRESCI буде офіційно присутнє на Одеському кінофестивалі.

    До складу журі української кінокритики увійдуть: оглядач кінопорталу Олексій Першко, кінокритик та ведуча Ірина Гордійчук, яка представлятиме видання «Телекритика», та член одеського відділу Національної спілки кінематографістів кандидат мистецтвознавства Валерій Барановський.

    За день до офіційного закриття Одеського кінофестивалю журі української кінокритики вибере переможця у номінації «Кращий фільм». Переможець отримає спеціальний приз від Національної спілки кінематографістів України.

    Нагадаємо, Одеський міжнародний кінофестиваль було засновано 2010 року, він проводиться за підтримки Державного агентства з кінематографії України, Одеської ОДА та Одеського міськвиконкому.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.