Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    АНРВУ: 24% видавців стало складніше вести бізнес


    26 мая 2011 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
    У квітні-травні 24% видавництв відчули, що в їхньому регіоні стало складніше вести видавничий бізнес.

    Такими є результати галузевого дослідження складності ведення газетного бізнесу в регіонах у квітні-травні, що отримала Асоціація незалежних регіональних видавців України за підтримки проекту «У-Медіа». Опитано було 21 регіональне видавництво України, переважна більшість яких є членами АНРВУ.

    На запитання «Чи відчули ви, що стало складніше вести видавничий бізнес у вашому регіоні?» 24% опитуваних відповіли «Так». Нагадаємо, що в березні таку відповідь дали 43% видавництв, у лютому - 38% видавництв.

    Окрім цього, два регіональних видавництва заявили про тиск на журналістів та редакторів під час підготовки ними матеріалів.

    Уже другий місяць поспіль видавець з Феодосії повідомляє про неодноразові спроби з боку представника місцевої влади координувати контент газети:

    «Оскільки мер міста вказував двічі на цьому тижні у розмові зі мною, а до цього з аналогічного питання мені телефонував його помічник, я вважаю за потрібне висловити свою позицію. Я думаю, що не може бути цензури в газеті. У тому числі і самоцензури, коли вам телефонують, а у вас коліна тремтять і ви кажете: "Так, так! Ми обов'язково писатимемо тільки добре!"», - сказала засновник газети «Кафа» Ірина Прокопюк.

    У свою чергу виконавчий директор АНРВУ Оксана Бровко пообіцяла, що асоціація стежитиме за розвитком подій у газеті «Кафа», і висловила сподівання, що така «координація» не перетвориться на системні намагання впливати на редакційну політику незалежного видання.

    Що ж до труднощів з реалізацією видань, то у квітні-травні їх не виникало.

    АНРВУ об'єднує понад 20 регіональних видавничих компаній, що видають близько 100 найменувань видань. Асоціація є членом Всесвітньої Газетної Асоціації (WAN-IFRA) та співпрацює зі Всесвітнім Форумом Редакторів (WEF).

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.