Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На королівському весіллі буде заборонений твітер


    28 апреля 2011 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
    1900 гостей весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон можуть залишати смартфони вдома – поліція заблокує сигнал мобільного зв’язку на території церкви.

    Весілля британського принца Вільяма та його коханої Кейт Міддлтон буде транслюватись багатьма телеканалами та онлайн-сервісами, - серед них український Перший національний та YouTube. Одначе шанувальникам прямих твітер-трансляцій не пощастило: жоден із 1900 гостей весілля 29 квітня не відішле жодного твіта, повідомляє Yahoo!

    Британська поліція встановить на території Вестмінстерського абатства спеціальні пристрої, що заблокують сигнал мобільного зв’язку. Ініціаторами заборони, яка діятиме протягом усієї церемонії, стали «старші члени королівської родини». Заборона пояснюється як міркуваннями безпеки, - у Британії небезпідставно побоюються терактів, - так і бажанням уберегти чарівність моменту від недоречного клацання, біпання та інших звуків, що супроводжують користування смартфонами.

    Найбільше зраділи телевізійники: тепер вони спокійно зніматимуть гостей, що дивитимуться вперед і навколо, а не на екрани своїх телефонів, а рингтони не псуватимуть звуковий супровід урочистої події. Можна припустити, що технологією зацікавляться театри та кінотеатри, які вже понад десять років безуспішно борються із звичкою власників мобільних телефонів залишати їх увімкненими під час вистави чи кіносеансу.

    Источник: osvita.mediasapiens.kiev.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.