Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«ЕКО-маркет» та партнери дарують комп’ютерні класи переможцям


10 декабря 2010 | Разное / На русском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
«ЕКО-маркет» та партнери дарують комп’ютерні класи переможцям9 грудня відбулася прес-конференція, присвячена підведенню підсумків Другої загальноукраїнської соціальної акції "ЕКО-маркет - школам" – 2010 та нагородженню шкіл-переможців акції.

В заході взяли участь: генеральний директор мережі супермаркетів «ЕКО-маркет» Віктор Повниця; представник компанії „Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед” Сергій Павлов, представник технічного партнера акції компанії Hewlett – Packard Iгор Євчук, менеджер з роботи з національними мережами ТМ Batik Леся Косарєва, головний спеціаліст РУО Оболоньского району м. Київа Віктор Зелений, а також представники компаній – спонсорів серед яких "Краф Фудз Україна", , ВАТ "Житомирський маслозавод" (ТМ "Рудь").

«ЕКО-маркет» та партнери дарують комп’ютерні класи переможцям


Як зазначили організатори під час святкової прес-конференції, цьогорічна акція була дійсно унікальною. В 2010 році вона вперше проводилася в 12 регіонах України, тож взяти в ній участь та подарувати своїм школам цінні подарунки мали нагоду ще більше українців, ніж минулого року.

Акція «ЕКО-маркет – школам» проходила з 1 серпня й до 30 вересня 2010 включно в 12 регіонах України. В цей період покупці магазинів " ЕКО-маркет" шляхом голосування визначали школи, яким буде вручено надсучасний комп’ютерний клас. "Кожний наш покупець, що зробив покупку на суму більш однієї гривні, міг долучитися до голосування за свою улюблену школу, - розповів Віктор Повниця, генеральний директор мережі супермаркетів " ЕКО-маркет ". - Оскільки мова йде про соціальну програму, були розроблені максимально прості й прозорі правила: ніяких додаткових покупок, виносок і зірочок. Купивши хліб і не забувши відзначити в чеку улюблений навчальний заклад, покупець мав змогу … подарувати комп’ютерне обладнання своїй школі".

Першими свої подарунки – найсучасніші комп’ютерні класи - від мережі супермаркетів «ЕКО-маркет» та партнерів акції отримали три школи Києва та Київської області. Нагородження шкіл-переможців в інших 11* регіонах проведення соціальної програми–2010 відбуватиметься протягом наступних двох тижнів.

Як зауважив Віктор Повниця, цього року в акції прийняли участь понад 1,5 млн українців – вони голосували більше ніж за півтори тисячі середніх навчальних закладів.

«Небайдужих виявилося немало. Підбиваючи підсумки акції, ми обробили більше мільйона чеків. Це свідчить про те, що сотні тисяч українців взяли участь в цьому соціальному проекті, - додав під час вручення комп’ютерних класів переможцям Київського регіону генеральний директор мережі «ЕКО-маркет» пан Повниця. - Ми вдячні нашим покупцям, які не залишилися осторонь та долучилися до акції».

Також генеральний директор мережі «ЕКО-маркет» зазначив, що реалізація такого масштабного соціального проекту була б неможливою без участі партнерів: ТМ «Корона» та «Jacobs», «Batik», ТМ «Рудь» та ТМ «Добрий», компанії «Hewlett-Packard» і журналу «Единственная». І тільки спільні зусилля та підтримка з боку місцевої влади дозволили провести цю акцію на такому високому рівні.

«Багато років „Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед” проводить та підтримує різного роду соціальні проекти, спрямовані на їх всебічний розвиток дітей,
- зазначив Сергій Павлов, керівник групи по роботі з ключовими замовниками компанії „Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед”, - Здоров”я та знання – це запорука успіху для майбутнього покоління. Саме ці цінності підтримує наша торгова марка „Добрий” та проект „ЕКО-маркет – школам”. І, сподіваємось, що нові комп’ютерні класи допоможуть школярам здобувати нові знання. А соки та нектари ТМ «Добрий» додаватимуть їм для цього сили та наснаги».

Інноваційний подарунок

До речі, саме обладнання комп’ютерного класу є ще однією особливістю цьогорічної акції «ЕКО-маркет – школам». Завдяки їй учні 14 українських шкіл зможуть оцінити переваги інноваційного технічного рішення для навчальних закладів HP MultiSeat Computing. Презентація цього обладнання Hewlett-Packard для комп’ютерних класів і відбулася під час святкового нагородження переможців акції в Києві.

«Компанія НР з радістю бере участь в подібних соціальних проектах в різних країнах світу, - зауважив Ігор Євчук, менеджер з розвитку бізнесу підрозділу персональних систем СНД, Hewlett-Packard. - Ми розуміємо важливість створення в школах умов, які б максимально сприяли ефективному процесу навчання вчення - як в області інформаційних технологій, так і в інших сферах. Вважаємо, що наші діти повинні мати найкращі умови для здобуття цінних знань за допомогою персонального комп'ютера. Для того, щоб робота в комп'ютерних класах була комфортною, фахівці НР розробили спеціальне інноваційне технічне рішення для учбових закладів HP Multiseat Computing. Воно призначене саме для освітніх учбових закладів і відрізняється простотою, енергетичною економічністю, і нижчою ціною».

Як зазначив представник компанії НР, завдяки новітньому обладнанню, яке отримають переможці акції «ЕКО-маркет – школам», ці навчальні заклади зможуть оптимізувати витрати на електроенергію для школи, максимально спростити адміністрування такого комп’ютерного класу, зробити його простішим і зручнішим. «Ми забезпечуємо кожному учневі персональний монітор і можливість повноцінно включатися в роботу, - сказав Ігор Євчук. - Діти, які ще в школі почнуть працювати з новітніми комп'ютерними технологіями, швидше освоюватимуть технологічні інновації, а значить, вони будуть краще підготовлені до майбутнього. Даний проект є дуже важливим вкладенням в майбутнє наших дітей і українського суспільства в цілому».

Тож, як доводить досвід організаторів та партнерів, учасників та шкіл-переможців акції «ЕКО-маркет - школам», зробити маленьке диво й допомогти не одному десятку учнів, під силу кожному.

Головне, не залишитися байдужими.

*Школи – переможці акції «ЕКО-маркет – школам»




О компании

Мы – всеукраинская сеть супермаркетов «Еко-маркет», которая на данный момент насчитывает 66 магазинов в 22 городах Украины. В компании работают 7000 тысяч человек. В сети представлены продукты питания, бытовая химия, бытовые товары первой необходимости. Также имеется свое производство - кулинария и пекарни, в некоторых магазинах есть собственные кондитерские цеха.

Официальный слоган компании отражает ее основную концепцию «Еко-маркет - экономный супермаркет!»


Источник: Пресс-служба компании «Еко-маркет»
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.