Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Плани мобільності та транспортного забезпечення Євро-2012


    21 сентября 2009 | Разное / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    У вівторок, 15 вересня 2009 року, у рамках підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в приміщенні Міністерства транспорту та зв’язку України відбулась нарада щодо підготовки планів мобільності приймаючих міст.

    У спільному обговоренні брали участь представники Місцевого організаційного комітету Євро-2012, Координаційного бюро з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, Міністерства транспорту та зв’язку України, Міністерства з питань житлово-комунального господарства України, Укрзалізниці, Укравтодору та міських рад всіх приймаючих міст України.

    Під час наради представники Місцевого організаційного комітету Євро-2012 в Україні презентували вимоги до загального підходу в організації транспортного обслуговування Турніру та детально роз’яснили ряд вимог УЄФА.

    В ході зустрічі було представлено розроблену Міністерством транспорту та зв’язку України методологію та вимоги до розробки планів мобільності міст − документ, який регламентує загальний для всіх приймаючих міст підхід до виконання планів мобільності.

    У свою чергу, міста ознайомили присутніх зі своїми проектами планів мобільності, після чого спеціалісти надали рекомендації щодо напрямків покращення планів мобільності окремих міст.

    На зустрічі було погоджено плани дій щодо доопрацювання планів мобільності і відпрацьовано механізми прискорення робіт із впровадження нових технологій оплати проїзду, в тому числі і системи «єдиного квитка».

    Нагадаємо, що відповідно до попереднього звернення президента УЄФА Мішеля Платіні до міських голів приймаючих міст остаточні комплексні та деталізовані плани мобільності мають бути надані для розгляду УЄФА до 31 жовтня 2009 року.

    Минулого ж четверга, 17 вересня, представники МОК Євро-2012 в Україні взяли участь в обговоренні проекту Державної цільової програми розвитку придорожньої сервісної інфраструктури за основними напрямками переміщення учасників та гостей Турніру, яке відбулося в приміщенні Укравтодору.

    Програмою, зокрема, передбачається розробка стандартів та вимог до об’єктів придорожнього сервісу, генерального плану розміщення таких об’єктів та їхніх типових проектів.

    Окрему увагу було приділено концепції інформаційного забезпечення дорожнього руху. Окрім встановлення знаків та вказівників маршрутного орієнтування, це потребує також створення інформаційного Інтернет-порталу мережі автомобільних доріг, видання буклетів, мап, планів, та інших довідково-інформаційних матеріалів.

    Важливим елементом програми розвитку придорожньої інфраструктури стане оптимізація системи надання послуг екстреного характеру (медична допомога та допомога у надзвичайних ситуаціях).

    Виконання заходів програми дозволить суттєво модернізувати асортимент та якість послуг придорожнього сервісу, а також покращить загальну ситуацію на дорогах.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.