Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Катерина Осадча приголомшила британців вороною на голові


    23 июня 2009 | На телеэкране / Украина / Европа / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    У Великій Британії, у графстві Бьоркшир, минулого тижня пройшли королівські кінні перегони. Ця традиційна спортивна та світська подія у містечку Аскот збирає усі вершки Англії та всієї Європи. Символом й флагманом перегонів є Королева Великобританії Єлизавета Друга - вона не тільки особисто відвідує усі кінні забіги, її власні коні беруть участь у змаганнях.

    Для усіх гостей Аскоту існує суворий дрес-код: чоловіки вдягають фраки з неодмінними циліндрами або національне вбрання. А для жінок обов’язковий атрибут - капелюшок. Неймовірні, екстравагантні та почасти божевільні головні убори вдягають усі - і сама Королева Єлизавета, і принцеси Анна, Євгенія та Беатріс, і присутні на перегонах зірки та топ-моделі. Приголомшила європейських аристократів та світову пресу і найвідоміша українська капелюшниця - ведуча програми «Світське життя» Катерина Осадча, яка знімала під час події черговий репортаж.

    Першим на капелюшок Каті від української дизайнерки Лариси Лобанової відреагував метр капелюшкової моди, легендарний англійський модельєр головних уборів Стівен Джонс. Він прикрашав найвідоміші голівки - від панянок королівської крові до топ-моделей на показах DIOR. Ворона на гілці, що розташувалася на голівці української телеведучої, вразила майстра.

    Оригінальність по-українськи вразила і світову пресу: одним із найстильніших головних уборів цьогорічного Аскоту капелюшок Осадчої назвала британська газета Daily Telegraph. Ворона Катерини потрапила також у Daily Express, Daily Mail, The Guardian, The Mirror.

    Розмаїття капелюшків в Аскоті, модне шоу з показами Вів’єн Вествуд та Стівена Джонса, та ексклюзивне інтерв’ю зі співаком Родом Стюартом можна побачити в програмі «Світське життя» на каналі 1+1 у неділю, 28 червня, о 22:20.

    Источник: 1+1
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.