Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Історія сучасної Попелюшки від Оксани Байрак


    7 июня 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Історія сучасної Попелюшки від Оксани Байрак Хто б міг подумати, що Володимир Горянський працює сутенером, а Дмитро Мар'янов вподобав дівчину легкої поведінки! Щоправда, шанувальники відомих акторів можуть спати спокійно, з їх улюбленцями все буде добре! Просто виною всьому мелодрама Оксани Байрак "Попелюшка з райського острова", яку "Інтер" покаже у неділю 14 червня о 18:10. До речі, батька головної героїні - "нічного метелика" Вероніки зіграв актор Сергій Підгорний, який прославився роллю Смуглянки у легендарному фільмі Бикова "В бій ідуть лише "бувалі".

    Головні герої картини - успішний та впливовий бізнесмен Ігор Заворотний (Дмитро Марь'янов) та "нічний метелик" Вероніка (Катерина Юдіна). Ігор випадково знайомиться з дівчиною, і вони чудово проводять разом час. Але коли робочий день Вероніки закінчується, і вона вимагає оплати, Ігор розуміє, що не хоче з нею розлучатися. Він пропонує агентові дівчини - Рудику (Володимир Горянський) угоду - за додатковий гонорар Вероніка залишається в його шикарному номері готелю ще на деякий час.

    Вероніка погоджується, оскільки сума запропонованого їй гонорару дозволить здійснити давню мрію - придбати невеличку віллу біля моря та почати нове життя, поряд із батьком та сином. Але дуже скоро Вероніка розуміє, що Ігор перестав бути для неї просто "клієнтом". Та раптом, у їхні стосунки втручається наречена Ігоря - Алла (Агнес Зелтиня), яка прилетіла до коханого з Києва...

    Цікаво:

    • Ідея фільму "Попелюшка з райського острова" прийшла режисеру Оксані Байрак під час новорічних канікул, які Оксана з друзями провела на Джербі.
    • Під час зйомок картини Дмитро Мар'янов був дуже заклопотаний - гастролював містами Росії з учасниками проекту "Льодовиковий період". Але, прочитавши сценарій, актор "викроїв" тиждень та прилетів на зйомки до Єгипту.
    • Екстремальними вийшли зйомки поїздки Володимира Горянського у відкритому джипі вулицями Хургади. У знімальний процес втрутилися поліцейські, які попросили Горянського та Байрак показати документи. Але, як виявилося, Володимир та Байрак забули паспорти у готелі. В результаті довелося викликати представників туроператора для пояснень, а операторська група зняла цю сцену до кінця з вікон тонованого мікроавтобуса.
    • З вікон тонованого мікроавтобуса оператори знімали й вітряки, розташовані по дорозі до Хургади, оскільки місцеві поліцейські вже знали в обличчя всіх учасників знімальної групи та не дозволяли їм знімати.
    • Через популярність героїв - до того ж Дмитра Мар'янова та Володимира  Горянського легко впізнати - кожного дня зйомка розпочиналася на годину-дві пізніше. Відпочиваючі співвітчизники наперебій вимагали автографи та фото, а найвідчайдушніші просто пропонували випити за знайомство.
    • Невеличка неприємність трапилася з яхтою, на якій було заплановано зняти декілька сцен у відкритому морі. Орендована яхта через технічні причини не змогла вийти у море. Тоді Дмитро Мар'янов разом із Оксаною Байрак обрали найбільшу та найкрасивішу яхту на причалі та самі пішли на переговори до власника судна. Власниками виявилася дуже мила подружня пара з Одеси - великі шанувальники таланту Дмитра, в результаті на цій яхті не тільки відзняли заплановані сцени, а ще й відсвяткували закінчення зйомок у Єгипті.
    • Більшу частину картини знімали у Єгипті. Але інтер'єри готельних номерів, які не встигли відзняти там, знімали у приватному готелі за Києвом.
    • Сцену бійки між героями Мар'янова та Михайла Дорожкіна зняли з першого ж дублю. Оскільки актори дуже серйозно підійшли до справи, режисер хвилювався за орендований костюм київського модельєра Андре Тана, який був одягнутий на Михайлові.
    • Батька головної героїні зіграв актор Сергій Підгорний, який прославився роллю Смуглянки у легендарному фільмі Бикова "У бій ідуть лише "бувалі". Сергій Олександрович був надзвичайно радий та здивований можливістю повернутися у кіно, оскільки довгий час не знімався. 
     


    Источник: Интер
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.