Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Рейдери захоплять ефір каналу "Україна"


    28 мая 2009 | На телеэкране / Украина / Сериал на ТВ / На украинском языке | Добавил: Алексей Мазур
    1 червня о 21-15 на телеканалі "Україна" відбудеться прем’єра гостросюжетної багатосерійної стрічки "Загарбники".

    Серіал вийде в ефір одразу після заключної серії містичної драми "Звіробій", а з 2 червня виходитиме у слоті чоловічих серіалів – по буднях о 20-20.

    "Загарбники" - історія про невловимих та безжальних рейдерів. "Це багатосерійний фільм із динамічним сюжетом, рушійною силою якого є головна героїня Ольга у виконанні молодої актриси Даші Чаруші", - розповідає режисер Радда Новікова.
    За сюжетом, дочка крупного бізнесмена Ольга після трагічної загибелі матері відправляється до Лондону на навчання. Несподівано батько просить її терміново повернутися до Росії. Приїхавши на батьківщину, Ольга застає вдома шокуючу картину – батько застрілений. На ранок з’ясовується, що від багатомільйонного статку їхньої родини не залишилося й сліду, дім став власністю банку, а сама Ольга – головною підозрюваною у вбивстві. З майна у дівчини залишилося лише сто рублів та ноутбук батька, у якому вона сподівається знайти відповідь на питання, хто стоїть за нещастям, що спіткало її родину.
    Дочка мільйонера, яку ще вчора цікавили тільки навчання, вбрання та вечірки, тепер переслідує лише одну мету – знайти вбивць і помститися за батька.

    Фільм вироблений кінокомпанією "ТВИНДИ" на замовлення "НТВ" у 2009 році. У стрічці багато каскадерських трюків, частину з яких виконували самі актори. Багато персонажів грають у фільмі самих себе: тут знялися справжні ФСБшники, омоновці, ведучі мінського телебачення.

    Режисер-постановник картини – Радда Новікова, продюсер – Євген Гінділіс.

    У ролях: Дар’я Чаруша, Віталій Ємашов, Роман Індик, Сергій Юшкевич, Микола Козак, Олексій Шемес, Ігор Філіппов, Ігор Старосельцев, Вадим Утенков, Олексій Нілов, Володимир Толоконніков.

    Нагадаємо, що слот чоловічих серіалів виходить на телеканалі "Україна" з листопада минулого року. За цей час було показано такі серіали як "Глухар" , "Офіцери-2", "Північний вітер", "Диверсант. Кінець війни", "Катя". Середні показники слоту – частка 7,2 %, рейтинг 3,2 % (за аудиторією 18+, 50 тис.+)

    Источник: Телеканал "Україна"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.