Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







СТБ відмовився від масштабних документальних реконструкції і телемуві


21 мая 2009 | На телеэкране / Украина / Передача на ТВ / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
Телеканал СТБ відмовився від зйомок власних телемуві та реалізації дорогого документального проекту про відомих жінок. Про це на Конгресі Незалежної асоціації телерадіомовників повідомив директор департаменту планування і закупівлі програм Сергій Назаров.

За його словами, СТБ хотів робити декілька великих документальних фільмів з історичною реконструкцією про жінок, які приголомшили світ, з бюджетом однієї години фільму 300 тисяч доларів. Канал навіть провів презентацію проекту на телеринку в Каннах. «Але поки що на цей проект немає грошей», - пояснив пан Назаров відмову від попередніх планів.

Також він додав, що СТБ поки вирішив не запускати у виробництво власні телемуві, як збирався це робити, набравши спеціальну сценарну групу. «Телемуві теж відкладені», - сказав він. Водночас Сергій Назаров підкреслив, що всі сили команда каналу спрямує на другий сезон шоу «Танцюють всі!», рішення про запуск якого було прийняте 19 травня.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.