Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У новому сезоні на «Інтері» заспіває Ганна Безлюдна


    1 апреля 2009 | На телеэкране / Украина / Передача на ТВ / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    За інформацією джерел «Телекритики», тривають переговори між керівництвом телеканалу «Інтер» та нідерландською компанією Endemol про придбання формату Star Academy, що останні два роки використовував Новий канал для виробництва шоу «Фабрика зірок».

    Черговий раунд переговорів призначений на 1 квітня 2009 року. У разі досягнення домовленостей «Фабрика зірок» вже у вересні цього року почне виходити на «Інтері». Назва проекту ще обговорюється; за інформацією джерел ТК, робоча назва - «Інтер-школа» (використання назви каналу, на думку маркетологів, повинне посилити бренд).

    Водночас, умови формату будуть змінені. Замість професійних співаків та акторів навчати молодих конкурсантів мистецтву та культурі будуть співробітники «Інтера», починаючи з генерального продюсера каналу Ганни Безлюдної (мецо-сопрано), яка викладатиме спів в оперетковій манері. Хореографією з учасниками проекту начебто займатиметься директор ТОВ «НІС» Антон Нікітін, а в ролі психолога проекту виступить керівник прес-служби Ірина Павлик.

    Як повідомляють джерела ТК, такий хід має на меті подальше підвищення рівня впізнаваності та популярності облич каналу та його менеджменту. Усі фіналісти проекту, незалежно від того, чи стануть вони переможцями, будуть включені у кадровий резерв телеканалу «Інтер».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.