Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «НЛО TV» запускає тревел-шоу про п’ятьох молодих мандрівників


    22 октября 2013 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    «НЛО TV» запускає тревел-шоу про п’ятьох молодих мандрівників


    У неділю, 27 жовтня на каналі «НЛО TV» стартує новий проект власного виробництва «Міста». Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Програма вийде в ефір о 21.10.

    Виробництвом телепрограми «Міста» для НЛО TV займається компанія «АБ-Креатив». Режисер - Дмитро Котовець. Запланований вихід 36 випусків.

    За форматом «Міста» - тревел-шоу. У кожній програмі п'ять ведучих відвідуватимуть певне місто України, де протягом дня проводитимуть власне розслідування у напрямку, що цікавить кожного з них. Як повідомляє канал, всі молодики - «фахівці» у певних питаннях: Женя (Євген Славкінський) - колекціонер унікальних знайомств, Ілля (Ілля Луценко) - любитель екстриму, Філ (Віктор Разін) - майстер пікапу, Андрій (Андрій Пределін) - експерт з культурних цінностей, Діма (Дмитро Ворожко) - поціновувач їжі і випивки.

    В кожному епізоді ведучі прибувають в одне з міст України і далі кожен упродовж доби займається тим, що йому до вподоби. «Комусь цікаво, де знайти найгарніших дівчат у цьому місці, комусь - де дешево і весело випити, комусь - де освідчитись у коханні, комусь - де зайнятися спортом. Отримавши відповіді, герої вирушають у зазначені мешканцями місця. Там вони роблять свої сюжети і проводять власні розслідування. Наприкінці кожної програми глядач дізнається, чи правда в цьому місті настільки класно, як розповідають місцеві жителі і де найкраще за все відтягнутися по повній», - анонсує канал новий проект.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.