Навигация

Популярные статьи
  • Как получить дубликат водительских прав

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Футбол»та «Футбол+» покажуть матчі турніру «MatchworldCup-2013»


    13 января 2013 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    З 16 по 22 січня на телеканалах «Футбол» та «Футбол +» відбудеться пряма трансляція матчів міжнародного турніру «MatchworldCup 2013» в Абу-Дабі. Про це повідомляє прес-служба каналів.



    Товариський турнір «MatchworldCup», організований швейцарською компанією MatchworldFootball SA, проходить на території ОАЕ вже третій рік поспіль і допомагає командам підготуватись до нового сезону. Цього разу за Кубок будуть боротися чотири клуби: «Шахтар» (Україна), «Зеніт» (Росія), «Аль-Хіляль» (Саудівська Аравія) та «Замалек» (Єгипет).



    В ефірі телеканалу «Футбол» трансляції відбудуться за таким розкладом: «Шахтар» - «Замалек» - 16 січня о 17.55, «Шахтар» - «АльХіляль» - 19 січня о 14:55.



    В ефірі телеканалу «Футбол+» трансляції почнуться: «Зеніт» - «Аль-Хіляль» - початок 16 січня о 14:55, «Зеніт» - «Замалек» - початок 19 січня о 03:15.



    У рамках «MatchworldCup 2013» також відбудеться матч «Суперкубка Чемпіонів», в якому зустрінуться донецький «Шахтар» та «Зеніт» з Санкт-Петербурга. Поєдинок чинних чемпіонів України та Росії - найочікуваніша подія турніру в Абу-Дабі.



    Незважаючи на товариський статус гри, на полі очікується принципова боротьба. Матч стане одним з головних підготовчих поєдинків «горняків» перед лютневою зустріччю із дортмундською «Борусією» у Лізі Чемпіонів.



    Трансляція матчу «Шахтар» - «Зеніт» на телеканалі «Футбол» 22 січня о 14:55.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.