Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У новорічну ніч канал «Мега» покаже Нобелівський концерт-2012


    28 декабря 2012 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    У новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня телеканал «Мега» покаже Нобелівський концерт, присвячений врученню Нобелівської премії миру за 2012 рік. Про це повідомляє прес-служба каналу «Інтер».



    Нобелівська премія миру - одна із п'яти нобелівських нагород, яку щороку вручають особі або групі осіб, які зробили особливий внесок у згуртування націй, знищення рабства та сприяння проведенню мирних конгресів. 2012 року Нобелівський комітет відзначив премією миру особливого номінанта - Європейський союз. Саме йому і було присвячено Нобелівський концерт, який відбувся 11 грудня у Осло на сцені Oslo Spectrum Arena.



    Ведучими концерту стали всесвітньовідомі кінозірки Сара Джесіка Паркер та Джерард Батлер.



    На сцені Oslo Spectrum Arena зійшлися Кайлі Міноуг, британський виконавец Seal, американські зірки Ne-Yo та Дженіфер Хадсон, норвезькі виконавці Сюзанна Сандфор, хіп-хоп гурт Kapre Diem та поп-зірка Марія Мена, шведська виконавиця Лале Пуркарім, популярний балканський гурт Fanfare Ciocаrlia, бельгійський співак та композитор Milow, португальський гурт OgueStrada, а також всесвітньовідоме тріо тенорів-тінейджерів II Volo.



    Усі зірки виступали у супроводі Оркестру Норвезького радіо, який прославився виконанням не лише класичних творів, але й сміливими експериментами з джазом, поп та рок-музикою. Свого часу цей симфонічний оркестр виступав разом із такими зірками, як Лучано Паваротті та Пол Маккартні.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.