Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Перший національний» транслюватиме закриття Олімпіади та святковий концерт


    10 августа 2012 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    12 серпня о 23:00 на «Першому національному» відбудеться трансляція урочистої церемонії закриття ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні.

    Олімпіада 2012 року завершиться концертом, який названо "Симфонією британської музики". Вечір буде являти собою попурі британської музики, починаючи від творів знаного англійського композитора Едварда Елгара та завершуючи піснями відомої на весь світ співачки Адель. За задумом організаторів, послідовність виконання класичних музичних творів та сучасних композицій буде нагадувати симфонію. У церемонії закриття також візьмуть участь Джордж Майкл та гурт Muse, автори та виконавці офіційного гімну лондонської Олімпіади. У "Симфонії британської музики" буде задіяно понад 4 тисячі людей.



    Також на церемонії відбудеться урочиста хода олімпійців з усього світу, які до 12 серпня розіграють 304 комплекти олімпійських нагород. За традицією, яка зародилася ще у 1956 році в Мельбурні, всі атлети будуть іти разом, що символізуватиме єднання спортсменів з усього світу.



    Над Олімпійським стадіоном урочисто загасять олімпійський вогонь та піднімуть три прапори – Греції як батьківщини Олімпійських ігор, Великобританії, господарки Олімпіади – 2012, та Бразилії, країни, яка прийматиме наступні Олімпійські ігри.

    Показники трансляції відкриття Олімпіади на "Першому національному" перевищили середні показники трансляції Євро-2012 для цього ж каналу.

    Источник: mediabusiness
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.