Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    4 червня - прем’єра «Угону по-нашому» з Мочановим на «2+2»


    4 июня 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    4 червня, у понеділок на каналі «2+2» відбудеться прем'єра реаліті-шоу власного виробництва «Угон по-нашому», де глядачі довідаються, як захистити свій автомобіль від викрадачів, повідомляє прес-служба каналу.

    Ведучі програми спільно зі співробітниками спецзагону Дорожньо-патрульної служби МВС України розкажуть про те, як діють злочинці, викрадаючи авто на очах у власників, як слід поводитись, якщо машину викрали, і які прикмети того, що автомобіль «готують» до крадіжки.

    До четвірки детективів-ведучих «Угону по-нашому» входять гонщик, у минулому офіцер Київського загону міліції особливого призначення Олексій Мочанов; журналіст, експерт з автомобільної тематики Рауль Чілачава; журналіст, майстер контраварійного керування, захисник прав водіїв на громадських засадах Володимир Остапчук; фахівець з систем захисту від угонів, водій з 20-річним стажем Сергій Добровольський.

    У кожному випуску вони ловлять злочинців «на живця»: залишають автівки, що користуються попитом на чорному ринку, у місцях, де часто відбуваються крадіжки. Детективи ведуть спостереження за авто, повідомляють про викрадення ДАЇ, стежать за розгортанням операції «Перехват», переслідують викрадачів і допомагають бійцям спецізагону ДПС України затримувати злочинців.

    Злодій проникає до салону, не підозрюючи, що за кожним його кроком пильно стежать приховані камери, аж до того моменту, поки не відбудеться затримання. Експерт-психолог за специфікою рухів, мови, жестів злочинця робить прогнози щодо його можливої поведінки під час затримки та ймовірних мотивів злочину. Представники міліції розповідають про типові способи викрадення, особливості операцій з перехоплення, правила поведінки автовласника, в якого викрали авто.

    Кожен випуск «Угону по-нашому» складається з двох окремих історій викрадення. Експерти програми дають детальну технічну характеристику викраденого автомобіля, розповідають про його середню ціну на вторинному ринку, аналізують способи викрадення.

    Також глядачі «2+2» побачать, як викрадають авто з підземних паркінгів, стоянок біля крамниць і ресторанів, довідаються, як злочинці долають охоронні системи.

    «Угон по-нашому» виходитиме в ефір «2+2» у будні о 20:30.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.