Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Новий канал із 7 травня запускає шоу «На біс!»


    7 мая 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Із 7 травня Новий канал запускає нове шоу під робочою назвою «На біс!». Про це «Телекритику» повідомили у прес-службі каналу.

    Програма представляє собою нарізку коротких смішних фрагментів з різних розважальних проектів Нового каналу останніх років. Серед них - «Співай, якщо зможеш», «Зроби мені смішно», «Хочеш співай», «Фабрика зірок» тощо. Тривалість кожного з них - від 30 секунд до 3 хвилин.

    Як зазначають на Новому каналі, хронологічної послідовності в цьому міксі немає. Набір фрагментів складається виходячи з міркувань видовищності, внутрішньої динаміки і позитиву. Довгі фрагменти чергуються з короткими, пісня з розмовним жанром. Разом з тим, фрагменти всередині кожної програми, по можливості, об'єднані якоюсь основною лінією - наприклад, телеведучим. Тобто, в одній програмі всі фрагменти будуються навколо Олександра Педана, в іншій - навколо Маші Єфросиніної, Сергія Притули, і так далі.

    Ведучого і закадрового тексту в програмі немає. Фрагменти розділяються короткою графічною заставкою.

    «Вечір понеділка - особливий час, коли хочеться відпочити після першого дня чергового трудового тижня. І для тих, хто звик відпочивати біля телевізора, програма "На біс!" надає саме таку можливість. Тут зібрані кращі фрагменти розважальних програм Нового каналу останніх років - найсмішніші, найяскравіші і найпозитивніші. Це дивовижний коктейль із жартів, приколів, кумедних моментів і ситуацій, приправлений участю "зірок" і улюблених телеведучих. Це золота колекція новоканальського гумору», - пояснюють ідею шоу на Новому каналі.

    Проект «На біс!» виходитиме щопонеділка о 21:00. Хронометраж шоу - 45 хвилин. Наразі заплановано вихід семи програм.

    Зазначимо, що «Аферисти», які раніше виходили у понеділок, переносяться на суботу і тепер транслюватимуться об 11:00.

    Також змінить слот і програма «Ревізор», яка віднині виходитиме по суботах о 10:00. А по вівторках і середах о 21:00 транслюватимуть «Шури-Амури».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.