Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Футбол» і «Футбол+» можуть вийти на Xtra TV з 1 червня


    24 февраля 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Спортивні телеканали «Футбол» і «Футбол+» можуть цього року з'явитися на платформі Xtra TV. Домовленостей про це поки не досягнуто, але переговори ведуться.

    Інформацію про перемовини «Телекритиці» підтвердив директор каналів Олександр Денисов, зауваживши: «Ми відкриті для переговорів з усіма кабельними і супутниковими провайдерами».

    Директор компанії ISTIL Telecom, що управляє Xtra TV, Джим Філліпофф розраховує на успішне завершення переговорів. «Це відмінні канали, і ми сподіваємося, що все буде добре», - сказав він ТК.

    Пан Філліпофф і раніше говорив про бажання здобути у свій пакет канали «Футбол» і «Футбол+», однак на той момент вони були обмежені контрактом з іншим оператором.

    Нагадаємо, що «Футбол» і «Футбол+» раніше мали ексклюзивну угоду із супутниковою платформою Viasat. Нещодавно вони продовжили угоду на три роки (до 2015 року), але право Viasat на супутникову трансляцію каналів «Футбол» та «Футбол+» більше не буде ексклюзивним.

    Строк дії чинної ексклюзивної угоди спливає 31 травня, а нова неексклюзивна починає діяти з 1 червня, уточнив пан Денисов. Відтак, з 1 червня «Футбол» і «Футбол+» можуть виходити ще й на інші супутникові платформи.

    Зауважимо, що, 22 лютого на супутнику Amos 3 з'явився сигнал третього транспондера Xtra TV - 11222H, DVB-S, SR 30000, FEC 5/6, на якому можуть вийти нові канали. Поки що для поширення своїх п'яти тематичних пакетів з 39 каналів Xtra TV використовує два транспондери.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.